• Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 1
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 2
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 3
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 4
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 5
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 6
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 1
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 2
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 3
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 4
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 5
  • Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml Mr Fist - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMr Fist

Mr fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml

Το Mr Fist mec κατσαριδοκτόνο spray 350ml είναι το απόλυτο εργαλείο για να απαλλαγείτε οριστικά από τις κατσαρίδες στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το spray αυτό εξουδετερώνει άμεσα κάθε κατσαρίδα που βρίσκεται στον δρόμο της. Μην αφήνετε τις ενοχλητικές κατσαρίδες να καταστρέψουν την άνεση και την υγεία σας. Αποκτήστε το Mr Fist mec κατσαριδοκτόνο spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο!
26426
5202075000434
3,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη

Το Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ενοχλητικά έντομα. Με φυσική γερανιόλη που απωθεί αποτελεσματικά τα έντομα, αυτό το βραχιόλι είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τον ύπνο σας χωρίς ενοχλήσεις. Αγοράστε το Fleriana τώρα και απολαύστε έναν ήσυχο και άνετο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις από έντομα.
Τιμή 4,18 €

Vapona fik ανταλλακτικές ταμπλέτες 30τεμ

Οι Vapona fik ανταλλακτικές ταμπλέτες 30τεμ είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι σας. Με την ισχυρή τους φόρμουλα, εξαλείφουν γρήγορα και αποτελεσματικά τα ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιή χώρο. Αποκτήστε τις Vapona fik ανταλλακτικές ταμπλέτες 30τεμ τώρα και απολαύστε ένα άνετο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,93 €

Aroxol για βαδιστικά & ιπτάμενα έντομα spray dual action 300ml

Η Aroxol dual action 300ml είναι το τέλειο προϊόν για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη διπλή της δράση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις μύγες και τα κουνούπια, προσφέροντας σας ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας στον χώρο σας. Μην αφήνετε τα ενοχλητικά έντομα να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, επιλέξτε την Aroxol dual action 300ml για αποτελεσματική προστασία και ηρεμία.
Τιμή 3,14 €

Teza εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με ανταλλακτικές ταμπλέτες 20τεμ

Το TEZA FIK MAT καταπολεμά κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στο χώρο. Με διακριτικό άρωμα σανδαλόξυλου και λευκών λουλουδιών. Ένα πλακίδιο ΤΕΖΑ ΜΑΤ είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40m³. Η δράση του διαρκεί περίπου 8 ώρες (όλη την νύχτα).

Τιμή 4,73 €

Mr fist εντομοκτόνο spray για μύγες & κουνούπια 300ml

Το Mr Fist Spray είναι ένα εντομοκτόνο σπρέι που έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει ενοχλητικά έντομα στο σπίτι ή στον κήπο σας. Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και δρά γρήγορα ενάντια σε κουνούπια, μυγες, ακάρεα και άλλα ενοχλητικά έντομα. Η συσκευασία του είναι 300ml και είναι εύκολο στη χρήση. Να εφαρμόζετε με προσοχή και να ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Τιμή 1,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 100gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 1,03 €

Farcom HD keratin amino acids leave in conditioner για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Αναζωογονητική φόρμουλα με αμινοξέα κερατίνης για μαλλιά εντυπωσιακά απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Farcom hd keratin amino acids leave in conditioner.
Τιμή 4,34 €

Green world αποσμητικό χώρου με αντλία spray 400ml

Το Green world αποσμητικό χώρου με αντλία spray 400ml της εταιρίας Green είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε φρεσκάδα και άρωμα στον χώρο σας. Με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων που διαρκεί για ώρες, το αποσμητικό αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Green world αποσμητικό τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία.
Τιμή 1,90 €
Tipiak κρουτόν για σαλάτα ceasar 50gr Tipiak - 1 Tipiak κρουτόν για σαλάτα ceasar 50gr Tipiak - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Tipiak κρουτόν για σαλάτα ceasar 50gr

Φτιαγμένα με την παραδοσιακή γαλλική συνταγή στη χώρα που γέννησε τα croutons. Απολαυστικά, τραγανά και στο τέλειο σχήμα, είναι ιδανικά για την σαλάτα Caesar! Γευστικά, πικάντικα, φουρνιστά, πιο υγιεινά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Κανονική τιμή 1,09 € Τιμή 0,85 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Every Day σερβιετάκια all cotton normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,77 €