• LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE  - 1
  • LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiposan

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
36243
5201178029298
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Liposan blister κερασι 4,8gr

Η Liposan blister κερασί 4,8gr είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση των χειλιών τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, τα χείλη σας θα αισθάνονται απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η κερασιά δίνει μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας και γλυκιάς αρωματικής νότας που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το Liposan blister κερασί 4,8gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομ
Τιμή 2,31 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE

Η LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα. Η απαλή απόχρωση nude θα σας χαρίσει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ η φόρμουλα που περιέχει περιποιητικά συστατικά θα φροντίσει για την υγεία των χειλιών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το LIPOSAN CARE COLOUR NUDE τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 3,37 €

Liposan blister hydro care 4,8gr

Το Liposan Hydro Care Blister είναι μία πολύ ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στα χείλη ένα δροσιστικό, φυσικό, χωρίς χρώμα αποτέλεσμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Synefo οίνος λευκός ξηρός 750ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Synefo λευκού ξηρού οίνου 750ml. Με τον αρωματικό χαρακτήρα και την εκλεπτυσμένη γεύση του, αυτός ο οίνος θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυσης και απολαβή. Αποκτήστε το Synefo λευκό ξηρό οίνος 750ml και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρώματος.
Τιμή 4,06 €

Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108

Το Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108 της εταιρίας Dk είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας γεύματα με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το μπωλ παστας θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το Dk μπωλ παστας!
Τιμή 6,12 €

Tns συλλέκτης υγρασίας κρεμάστρα 250gr

Η κρεμάστρα υγρασίας Tns 250gr είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας πάντα φρέσκα και χωρίς άρωμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Tns, η κρεμάστρα αυτή απορροφά την υγρασία στον αέρα, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η υγρασία. Αγοράστε τώρα τον Tns συλλέκτη υγρασίας και απολαύστε πάντα φρέσκα και αναίσθητα ρούχα!
Τιμή 0,99 €