• Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 29x22x10cm
  • Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 29x22x10cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 29x22x10cm

Το Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 29x22x10cm είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με το μοντέρνο του design και τις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, θα κλέψει την προσοχή κάθε επισκέπτη. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εξαιρετικά ανθεκτικό και λειτουργικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για τον χώρο σας!
21074
5203642108195
2,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική πιτσιλωτή με πιατάκι 31x24,5cm

Η πλαστική πιτσιλωτή γλάστρα Tns διαθέτει μέγεθος 31x24,5cm και είναι ιδανική για τη φύτευση των αγαπημένων σας φυτών. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και πιατάκι για τη στήριξη της, αυτή η γλάστρα θα δώσει έναν ανανεωμένο αέρα στον κήπο σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας!
Τιμή 4,63 €

Et plast γλάστρα αναϊς τετράγωνη μπρονζέ 15x15x18cm

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Et Plast ορθογώνιου σχήματος, σε χρώμα μπρονζέ. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 15cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Stella ζυμαρικά βίδες 500gr

Οι ζυμαρικοί Stella βίδες 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Με εξαιρετική ποιότητα και γεύση, αυτά τα ζυμαρικά θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά. Απολαύστε την απαλή υφή και την τέλεια συνοδεία για τα αγαπημένα σας σάλτσες. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τις κουζίνα σας με τα ζυμαρικά Stella!
Τιμή 0,87 €

Tns σακούλες κουβέρτας 4τεμ

Οι σακούλες κουβέρτας της TNS σε ένα πακέτο 4 τεμαχίων είναι μια πρακτική λύση για τη φύλαξη και την προστασία κουβερτών στο σπίτι σας. Αυτές οι σακούλες συνήθως έχουν μεγάλες διαστάσεις για να φιλοξενούν μεγάλες κουβέρτες, παπλώματα ή ακόμη και μεγάλα σεντόνια.

Τιμή 0,49 €

Κύκλωψ clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt

Ο Κύκλωψ Clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κουβάς θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον τώρα για άψογα αποτελέσματα!
Τιμή 6,04 €

Knorr σάλτσα demi glace αφυδατωμένη 1,2kg

Η αφυδατωμένη σάλτσα demi glace της Knorr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής που αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα. Με την υπογραφή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας και θα σας κάνει να νιώσετε σαν επαγγελματίας chef. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 31,23 €