• Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
  • Lechat γατοτροφή 1,5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLechat

Lechat γατοτροφή 1,5kg

Η Lechat γατοτροφή 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με πλούσια γεύση και θρεπτικά συστατικά, η Lechat θα κάνει τη γάτα σας να αισθανθεί ευχαριστημένη και ικανοποιημένη. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη διατροφή που μπορείτε να του προσφέρετε. Αγοράστε τώρα τη Lechat γατοτροφή 1,5kg και δείτε τη διαφορά στην υγεία και την ευεξία της γάτας σας.
13971
8009470000420
4,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gourmet gold γατοτροφή κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr

Η γάτα σας είναι ένας αληθινός γευσιγνώστης που λατρεύει να δοκιμάζει διαφορετικές συνταγές και γεύσεις. Γι αυτό το λόγο η Gourmet Gold δημιούργησε τη σειρά Κομματάκια σε Σάλτσα: εκλεπτυσμένες συνταγές που θα προσφέρουν στη γάτα σας καθημερινά μια διαφορετική γευστική εμπειρία. Η Gourmet Gold με Σολομό και Κοτόπουλο είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες. Τρυφέρα κομματάκια με κρέας και ψάρι εξαιρετικά μαγειρεμένα με την σάλτσα τους θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κομματάκια σε Σάλτσα από την Gourmet Gold, μια επιλογή από εξαιρετικές συνταγές που προσφέρουν μια διαφορετική γευστική εμπειρία κάθε μέρα.

Τιμή 1,02 €

Whiskas γατοτροφή adult κροκέτα με μοσχάρι 1,9kg

Η Whiskas γατοτροφή adult κροκέτα με μοσχάρι 1,9kg είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με υψηλής ποιότητας μοσχάρι και υγιεινά συστατικά, η γατοτροφή αυτή θα κρατήσει τη γάτα σας ευχαριστημένη και υγιή. Απολαύστε την ευχαρίστηση της θέας της ευχαριστημένης και ευτυχισμένης γάτας σας κάθε μέρα με την Whiskas γατοτροφή adult κροκέτα με μοσχάρι.
Τιμή 9,90 €

Felix γατοτροφή junior μοσχάρι & κοτόπουλο σε ζελέ 4x85gr

Η Felix γατοτροφή junior μοσχάρι & κοτόπουλο σε ζελέ 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του μικρού σας γατάκι. Με φρέσκα κομμάτια μοσχάρι και κοτόπουλο σε γευστικό ζελέ, προσφέρει έναν πλούσιο συνδυασμό γεύσεων που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό γατί. Αφήστε τον/την να απολαύσει κάθε μπουκιά και να ανακαλύψει τη χαρά της γεύσης με τη Felix!
Τιμή 3,04 €

Gourmet gold γατοτροφή μους βοδινό 85gr

Η γάτα σας λατρεύει να ανακαλύπτει καθημερινά νέες και διαφορετικές γεύσεις και υφές. Για αυτό το λόγο η GOURMET GOLD δημιούργησε το Μους – μια εύγευστη συνταγή που θα την κακομάθει με μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα. Η GOURMET GOLD με Βοδινό είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζεται καθημερινά. Η GOURMET GOLD αποτελεί μια μαλακή μούς με βοδινό, προσεκτικά προετοιμασμένη για να προσφέρει στη γάτα σας την απόλαυση μιας φίνας, απαλής αίσθησης καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές της ανάγκες.

Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Aroxol για ακάρεα & σκόρους spray 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης, τους σκόρους των ρούχων, τους κοριούς και τους ψύλλους σε κατοικημένους χώρους.

Κατάλληλο για στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, ρούχα, καναπέδες, χαλιά κ.α.

Τιμή 7,55 €

ΟΛΥΜΠΟΣ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα και ανακαλύψτε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια σοκολάτα σε συνδυασμό με τα θρεπτικά αμύγδαλα, θα σας προσφέρουν μια απολαυστική γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε δοση.
Τιμή 2,63 €

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 500gr

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με την πλούσια γεύση του κακάο και τα θρεπτικά συστατικά του ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,79 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Smart, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 1,01 €