• Delta plus γαντια κουζινας large 09/10
  • Delta plus γαντια κουζινας large 09/10
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDelta Plus

Delta plus γαντια κουζινας large 09/10

Τα γάντια κουζίνας Delta Plus σε μέγεθος Large 09/10 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέρουν άνεση και προστασία κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Delta Plus, αυτά τα γάντια θα γίνουν ο αναντικατάστατος βοηθός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
20267
2026720267
1,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small

Τα Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας εμποδίσει, αφού αυτά τα γάντια θα σας προστατέψουν από όλες τις βρωμιές και τους υγρούς καθαρισμούς. Αγοράστε τα τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη
Τιμή 1,53 €

Vileda γάντια latex λευκά ελαφρώς πουδραρισμένα M/L 10τεμ

Τα Vileda γάντια latex είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα χέρια της απαλά και προστατευμένα κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών του σπιτιού. Με την απαράμιλλη ποιότητα και αντοχή της Vileda, αυτά τα γάντια latex θα σας προσφέρουν άνεση και προστασία, ενώ η κομψή λευκή απόχρωση τους θα δώσει μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στο σπίτι σας. Μην αφήσετε τα χέρια σας να υποφέρουν, επιλέξτε τα Vileda γάντια lat
Τιμή 1,18 €

Practic γάντια latex χωρίς πούδρα M 10τεμ

Τα PRACTIC ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ MEDIUM 10αδα είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα σας προστατεύουν από τυχόν βλαβερές ουσίες και θα σας επιτρέψουν να εργάζεστε με άνεση και ασφάλεια. Μην διστάσετε να τα αποκτήσετε και να απολαύσετε την αίσθηση της ασφάλειας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 1,45 €

Top guard γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα large 100τεμ

Τα Top guard γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα M/L 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις καθημερινές ανάγκες προστασίας σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν από τυχόν βλαβερές ουσίες και μικρόβια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε τα Top guard γάντια latex τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς κάθε στιγμή.
Τιμή 3,02 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης medium

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr

Η Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr είναι ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Η πλούσια γεύση και η τραγανή υφή της γκοφρέτας θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε την ως ένα γλυκό σνακ στη διάρκεια της ημέρας ή ως γλυκό επιδόρπιο μετά το γεύμα σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει - αποκτήστε τώρα τη Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,15 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον κάθε σπιτικό σας χώρο. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την μοντέρνα σχεδίασή του, το μπωλ Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κομψό και πρακτικό αντικείμενο που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,78 €

Every Day σερβιετάκια extra dry extra long 24τεμ

Extra μακριά σερβιετάκια, ανατομικά σχεδιασμένα, με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Με ultra απορροφητικό πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Συνδυάζουν την ενισχυμένη προστασία μίας σερβιέτας και τη διακριτικότητα που προσφέρει ένα σερβιετάκι. Κατάλληλα και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο.

Σε ατομική συσκευασία, για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,93 €

Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m

Η Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Nast, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Nast ταινία διπλής όψεως 38mm x 10m και ενισχύστε την παραγωγικότητά σας!
Τιμή 1,02 €