• Nava misty πιάστρα κουζίνας σιλικόνης μπεζ Nava - 1
  • Nava misty πιάστρα κουζίνας σιλικόνης μπεζ Nava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty πιάστρα κουζίνας σιλικόνης μπεζ

Γάντι κουζίνας της σειράς Misty κατασκευασμένο από μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη. Έχει αντιολισθητική επιφάνεια, είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και ασφαλές για τον χειρισμό των ζεστών μαγειρικών σκευών.

16519
5205746889215
2,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Μη διαθέσιμο

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Asap γάντια latex ελαφρώς πουδραρισμένα large 100τεμ

Τα γάντια Latex Large 100TEM είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία. Με μεγάλη αντοχή και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε εργασία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για να είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση που έρχεται στον δρόμο σας.
Τιμή 7,57 €

Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά large

Τα Vileda extra sensation γάντια καθαριότητας πλαστικά large της εταιρίας Vileda είναι ιδανικά για κάθε εργασία καθαριότητας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ότι δεν φοράτε τίποτα ενώ κάνετε τη δουλειά σας. Τα γάντια Vileda extra sensation είναι ανθεκτικά και προσφέρουν άριστη προστασία από τη βρωμιά και τα χημικά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια άνετη και αποτελεσματική καθαριότητα στο σπίτι σας!
Τιμή 1,50 €

Tulip γάντα κουζίνας large

Η Tulip γάντα κουζίνας large είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και το μοντέρνο design της, σας εξασφαλίζει άνεση και προστασία κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Αποκτήστε την Tulip γάντα κουζίνας large τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 0,57 €

Practic γάντια latex χωρίς πούδρα S 10τεμ

Τα γάντια latex χωρίς πούδρα της εταιρίας PRACTIC σε μέγεθος small είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία των χεριών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, εξασφαλίζουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να διασφαλίσετε την ασφάλεια σας σε κάθε εργασία.
Τιμή 1,45 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μπλε χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη προστασία. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την άριστη εφαρμογή, εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία σας. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S/M/L/XL και διακριθείτε για την προσοχή σας στη λεπτομέρεια και την προστασία των χεριών σας.
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco δημητριακά μαξιλαράκια γεμιστά με κακάο 100gr

Απολαύστε την τρυφερή γεύση των Croco δημητριακών μαξιλαρακιών γεμισμένων με 100gr κακάο. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,57 €

Φλώρινας σόδα 330ml

Απολαύστε τη δροσιστική γεύση της Φλώρινας σόδας 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας! Με την απαλή γεύση της Φλώρινας, αυτή η αναψυκτική θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ευχαριστημένοι. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε την κάθε στιγμή!
Τιμή 0,44 €

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 2,78 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,95 €

Knorr noodles asia κάρυ 70gr

Η Knorr Asia Noodles με κάρυ 70gr είναι το ιδανικό γεύμα για όσους αναζητούν γρήγορη και νόστιμη λύση. Με αυθεντική ασιατική γεύση και εύκολη παρασκευή, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει μακριά με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση της Ασίας στο σπίτι σας με τις Knorr Asia Noodles!
Τιμή 0,66 €