• Farcom οξυζενέ oxycream No10 500ml
  • Farcom οξυζενέ oxycream No10 500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom οξυζενέ oxycream No10 500ml

48130
5202663070047
1,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ βαφής μαλλιών με τρία πινέλα

Ένα μπωλ βαφής μαλλιών με τρία πινέλα είναι ένα συνηθισμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον χειρισμό και την εφαρμογή χρώματος στα μαλλιά. Συνήθως, περιλαμβάνει:

Τιμή 1,86 €

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo3 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νο3 60ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν λαμπερό και δυνατό χρώμα στα μαλλιά τους. Η υψηλή ποιότητα της βαφής δίνει μακράς διαρκείας αποτελέσματα, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει την τρίχα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μοναδικό χρώμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,66 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 10.2 κατάξανθο φυμέ 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No7.1 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass twist σετ ποτήρια γυάλινα νερού 38cl 3τεμ 91805

Το σετ ποτηριών γυάλινων νερού Uniglass twist είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με χωρητικότητα 38cl και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο ευχάριστη με αυτά τα κομψά ποτήρια γυάλινα νερού.
Τιμή 4,75 €

Λάβδας καραμέλες zero βουτύρου 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Τιμή 0,81 €

Σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 45x55cm 30τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,48 €

Estia αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων & λαχανικών πλαστικός

Ο αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων & λαχανικών Estia είναι το ιδανικό εργαλείο για εύκολο καθάρισμα και αποφλοίωση των φρούτων και λαχανικών σας. Με τον πλαστικό σχεδιασμό της Estia, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και καθαρά προϊόντα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τον Estia αποφλοιωτή/καθαριστή σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό αλλά απαραίτητο εργαλείο.
Τιμή 1,06 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού