• Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
  • Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNoxzema

Noxzema αφρόλουτρο ταλκ σακούλα 600ml

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι απόλυτα ποιοτικά και συνδυάζουν στυλ και λειτουργικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής σας!

40950
5201314182269
2,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ! Αφρόλουτρο Bonus Pack Memories Calming με εκχύλισμα γιασεμιού Oικονομική συσκευασία*, με πρακτικό ανοιγόμενο καπάκι για απευθείας χρήση στο σφουγγάρι ή στο σώμα. Η νέα συσκευασία μας σχεδιάστηκε για να εξοικονομείτε χρήματα και για να περιέχει λιγότερο πλαστικό. Επιλέγοντάς τη συμβάλλετε σημαντικά στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, καθώς περιέχει έως 80% λιγότερο πλαστικό** σε σχέση με το μπουκάλι. Επιπλέον, διαθέτει πρακτικό καπάκι που ανοίγει και κλείνει εύκολα για απευθείας χρήση στο ντους. Απολαύστε την αγαπημένη σας ποιότητα Noxzema και φροντίστε τον πλανήτη μας επιλέγοντας συσκευασίες με λιγότερο πλαστικό! Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και χαρίζει μοναδική αίσθηση περιποίησης & ενυδάτωσης, ενώ παράλληλα αναζωογονεί τις αισθήσεις με το αγαπημένο άρωμα Noxzema memories. Δερματολογικά ελεγμένο. Φιλικό στο μικροβίωμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. * Οικονομική συσκευασία – η Σαράντης Α.Β.E.Ε. προσφέρει αυτή τη συσκευασία τουλάχιστον 15% φθηνότερα σε σχέση με τη συσκευασία Noxzema αφρόλουτρο 750ml (υπολογισμός βάσει χονδρικής τιμής/ ml). ** Στη συσκευασία, ανά ml, σε σχέση με τις συσκευασίες των μπουκαλιών 400ml (-80%)

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Malizia αφρόλουτρο talco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Dermomed αφρόλουτρο με αργανέλαιο 650ml

Το αφρόλουτρο της Dermomed σε gel, περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,64 €

Fa αφρόλουτρο men red cedarwood 400ml

Το Fa αφρόλουτρο men red cedarwood 400ml είναι ιδανικό για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και αρρενωπότητας. Η μοναδική σύνθεσή του με κόκκινο κέδρο προσφέρει ένα αρρενωπό άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε το Fa αφρόλουτρο men red cedarwood 400ml τώρα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 2,15 €

Farcom arlem κρεμοντους βασιλικός πολτός με αντλία 1lt

Η Farcom arlem κρεμοντους βασιλικός πολτός 1lt είναι το τέλειο προϊόν για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας με έναν ευχάριστο τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του προσφέρει εντατική θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά, ενώ ο βασιλικός πολτός προσφέρει λάμψη και απαλότητα. Αποκτήστε το Farcom arlem κρεμοντους βασιλικός πολτός 1lt τώρα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν!
Τιμή 2,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Φάκελος κουμπί Α4 μαύρος

Αυτός ο φάκελος κουμπιών Α4 σε μαύρο χρώμα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με ανθεκτικό υλικό και ποιοτική κατασκευή, αυτός ο φάκελος είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε εργασία γραφείου. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,38 €

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-78

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,70 €