• Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 1
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 2
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 3
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 4
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 5
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 6
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 1
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 2
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 3
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 4
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 5
  • Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml Lux - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLux

Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml

Το Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική του φόρμουλα με απαλό άρωμα sweet dahlia θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένης αίσθησης και χαλάρωσης. Αφήστε τον εαυτό σας να ενυδατωθεί βαθιά και να αποκτήσει μια μεταξένια αίσθηση που θα κάνει το δέρμα σας λαμπερό και απαλό. Αποκτήστε το Lux αφρόλουτρο sweet dahlia 600ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώ?
14739
8720181236693
3,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο berries & musk 500ml

Το αφρόλουτρο της Vidal σε gel με μυστηριώδες άρωμα του Musk και απαλές φρουτώδεις νότες βατόμουρου που αναμειγνύονται αρμονικά, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 1,67 €

Dorothy mil αφρόλουτρο tokyo 620ml

Το DOROTHY MIL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ TOKYO 620ML είναι η απόλυτη απόλαυση για την καθημερινή σας περιποίηση. Με το μοναδικό άρωμα του, θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στους δρόμους του Τόκιο. Η εξαιρετική του φόρμουλα καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, αφήνοντάς το μαλακό και ενυδατωμένο. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση ευεξίας και ανανέωσης με το DOROTHY MIL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ TOKYO 620ML.
Τιμή 2,74 €

Dove αφρόλουτρο fruity nour 720ml

Η DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (FRUITY NOUR) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα τους χαρίσει αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Η φρουτώδης μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Απολαύστε μια πλούσια αφρόλουτρο εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά που θα αφήσουν το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας με το DOVE ΑΦΡ
Τιμή 3,78 €

Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με το Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml. Απολαύστε την αίσθηση των αρωματικών εκχυλισμάτων που ξυπνούν τις αισθήσεις και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Απλά απολαύστε τη στιγμή!
Τιμή 2,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Poco loco τορτίγια σταρένια 20cm 8τεμ 320gr

Οι Poco Loco τορτίγια σταρένια 20cm 8 τεμάχια 320gr αναφέρονται σε μια συσκευασία τορτιγιών σταρένιων με διάμετρο περίπου 20 εκατοστά, που περιλαμβάνει 8 τεμάχια με συνολικό βάρος 320 γραμμάρια. Οι τορτίγιες είναι λεπτές πίτες που συνήθως χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των περίφημων μεξικανικών τάκος.

Τιμή 3,10 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

De cecco ζυμαρικά farfalle no93 500gr

Τα De Cecco ζυμαρικά farfalle no93 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένειά σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την προσεκτική επεξεργασία της De Cecco, αυτά τα ζυμαρικά θα σας ενθουσιάσουν με τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο!
Τιμή 1,69 €

Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr

Η Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr είναι το τέλειο γλυκό για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για κάτι γλυκό και φρουτώδες. Με την αναζωογονητική γεύση του καρπουζιού και την απίστευτη υφή της τσίχλας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε!
Τιμή 11,88 €