• Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 1
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 2
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 3
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 4
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 5
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 6
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 7
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 8
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 1
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 2
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 3
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 4
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 5
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 6
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 7
  • Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός Nava - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός

Ανακαλύψτε τον νέο πολυκόπτη Nava misty για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία λαχανικών και φρούτων. Με τον πλαστικό σχεδιασμό της εταιρίας Nava, απολαύστε φρέσκα και νόστιμα γεύματα σε λίγα λεπτά. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
22105
5205746135121
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Βάρος 0,12 kg

Μήκος 16,50 cm

Ύψος 6,50 cm

Πλάτος 10,50 cm

Πάχος 0,50 mm

Διαστάσεις πλάκας κοπής: 10cm x 10cm

Κατάλληλος για πλυντήριο πιάτων.

Συνοδεύεται από δύο ανταλλακτικές πλάκες κοπής, για διαφορετικό μέγεθος και σχέδιο κοψίματος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Svim ρόδα κοπής ζύμης ανοξείδωτη 4cm

Η Svim ρόδα κοπής ζύμης ανοξείδωτη 4cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Svim, αυτή η ρόδα κοπής ζύμης θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο τέλειες ζύμες για τις αγαπημένες σας συνταγές. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,30 €

Tns αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών πλαστικός

Ο Tns αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών προσφέρει γρήγορο και εύκολο τρόπο να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας για κατανάλωση. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και υγιεινά γεύματα χωρίς τον κόπο του καθαρισμού και της αποφλοίωσης. Αποκτήστε τον Tns αποφλοιωτή/καθαριστή σήμερα και απολαύστε την ευκολία και την ταχύτητα στην προετοιμασία των γευμάτων σας!
Τιμή 1,06 €

Svim πιάστρα πλαστική

Η Svim πιάστρα πλαστική είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την οργάνωση των ρούχων σας στη ντουλάπα. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα κρατήσει τα ρούχα σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη ντουλάπα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,61 €

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €

Svim αποφλοιωτής/καθαριστής ντομάτας πλαστικός

Ο Svim αποφλοιωτής/καθαριστής ντομάτας πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εύκολο τρόπο που αφαιρεί τη φλούδα των ντομάτων, θα εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο. Η ποιότητα κατασκευής του Svim αποφλοιωτής/καθαριστής θα σας διασφαλίσει μακροχρόνια χρήση χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε φρέσκες ντομάτες χωρίς την ενόχληση της φλούδας τους.
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced coconut 150ml

Δοκιμάστε το απόλυτα αποκλειστικό Dove deo spray advanced 150ml coconut και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα. Με το απαλό άρωμα της καρύδας, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 2,85 €

Papoutsanis σαπουνι 150gr, koymkoyat

Το Papoutsanis σαπούνι 150gr είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με φυσικά συστατικά και απαλή σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα σας ενώ παράλληλα το προστατεύει και το ενυδατώνει. Η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,97 €

Bubble κρεμοσάπουνο καρύδα 4lt

Το Bubble κρεμοσάπουνο με άρωμα καρύδας, σε συσκευασία 4 λίτρων, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η μεγάλη συσκευασία είναι κατάλληλη για οικογενειακή χρήση και εξασφαλίζει μακρά διάρκεια.

Τιμή 2,74 €

Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml είναι η ιδανική λύση για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τους προσφέρετε τη φροντίδα που χρειάζονται. Η εξαιρετική σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θραύση και το σπάσιμο. Αποκτήστε απαλά, λεία και υγιή μαλλιά με το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,86 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, σίγουρα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε ένα κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr.
Τιμή 4,39 €