• Nava misty παριζιέν εργαλείο κοπής φρούτων 18x3,2cm Nava - 1
  • Nava misty παριζιέν εργαλείο κοπής φρούτων 18x3,2cm Nava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty παριζιέν εργαλείο κοπής φρούτων 18x3,2cm

Η Nava misty παριζιέν εργαλείο κοπής φρούτων 18x3,2cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Nava, μπορείτε να κόψετε τα φρούτα σας με άνεση και ακρίβεια. Αφήστε το Nava misty να γίνει ο αξιόπιστος σύντροφος στην κουζίνα σας και ανακαλύψτε την ευκολία και την απόλαυση του μαγειρέματος.
16538
5205746906233
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Svim αποφλοιωτής/καθαριστής ντομάτας πλαστικός

Ο Svim αποφλοιωτής/καθαριστής ντομάτας πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εύκολο τρόπο που αφαιρεί τη φλούδα των ντομάτων, θα εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο. Η ποιότητα κατασκευής του Svim αποφλοιωτής/καθαριστής θα σας διασφαλίσει μακροχρόνια χρήση χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε φρέσκες ντομάτες χωρίς την ενόχληση της φλούδας τους.
Τιμή 1,90 €

Nava misty πολυκόπτης λαχανικών και φρούτων πλαστικός

Ανακαλύψτε τον νέο πολυκόπτη Nava misty για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία λαχανικών και φρούτων. Με τον πλαστικό σχεδιασμό της εταιρίας Nava, απολαύστε φρέσκα και νόστιμα γεύματα σε λίγα λεπτά. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,51 €

Tns αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών πλαστικός

Ο Tns αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών προσφέρει γρήγορο και εύκολο τρόπο να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας για κατανάλωση. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και υγιεινά γεύματα χωρίς τον κόπο του καθαρισμού και της αποφλοίωσης. Αποκτήστε τον Tns αποφλοιωτή/καθαριστή σήμερα και απολαύστε την ευκολία και την ταχύτητα στην προετοιμασία των γευμάτων σας!
Τιμή 1,06 €

Svim αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών πλαστικός

Ανανεωτικός αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών Svim από την εταιρία Svim. Απολαύστε φρέσκα και καθαρά φρούτα και λαχανικά με ένα προϊόν που σας εξοικονομεί χρόνο και προσφέρει υγιεινές επιλογές. Αποκτήστε τον δικό σας Svim τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία στην παρασκευή των γευμάτων σας.
Τιμή 0,99 €

Svim ρόδα κοπής ζύμης ανοξείδωτη 4cm

Η Svim ρόδα κοπής ζύμης ανοξείδωτη 4cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Svim, αυτή η ρόδα κοπής ζύμης θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο τέλειες ζύμες για τις αγαπημένες σας συνταγές. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Μέλκα παγοκυψέλες 240 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Μέλκα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τη διατήρηση των ποτών σας δροσερών. Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει 240 παγάκια ανά κύβο, που σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε αρκετά ποτήρια γεμάτα με παγωμένα ποτά.

Τιμή 0,41 €

Malizia αφρόλουτρο cocco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Agros χυμός μάνγκο & μήλο 330ml

Ανακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης με τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα του μάνγκο και τη γλυκύτητα του μήλου σε κάθε γουλιά. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας και απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αποκτήστε τον Agros χυμό μάνγκο & μήλο 330ml τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,73 €

Spark soft μαλακτικό άνοιξη 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Spark εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 34 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,39 €

Πλαστική τράπουλα royal σε θήκη 2τεμ

Μπείτε στον μαγικό κόσμο της πλαστικής τράπουλας Royal και ανακαλύψτε την απόλυτη διασκέδαση! Δώστε χρώμα στις βραδιές σας με αυτή την ποιοτική τράπουλα σε θήκη 2 τεμαχίων. Ιδανική για παιχνίδια με φίλους και οικογένεια, αυτή η τράπουλα θα σας κρατήσει συντροφιά σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
Τιμή 1,98 €