• Πακέτο
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ
  • Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCalgon

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 75τεμ

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Calgon αποσκληρυντή πλυντηρίου ρούχων ταμπλέτες 75τεμ και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας! Με μια μόνο ταμπλέτα Calgon, οι ρούχα σας θα παραμείνουν λαμπερά και απαλά, ενώ το πλυντήριό σας θα προστατεύεται από την αλάτωση και τη συσσώρευση αλάτων. Αφήστε το Calgon να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά πλυσίματα χωρίς φόβο για την ποιότητα των ρούχων και τη μηχανή του πλυντηρίου σας. Αποκτ
29252
2925229252
18,89 €

Αντί για 18,94 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων σε gel eco 2x750gr

Το αποσκληρυντικό πλυντηρίου της εταιρείας Ευρηκα προστατεύει το πλυντήριό σας από τα άλατα μεγιστοποιώντας την απόδοσή του. Καταπολεμά τις οσμές και τις βρωμιές, εξουδετερώνοντας τα άλατα και τα υπολείμματα που αποτελούν πηγές δυσοσμίας. Προστατεύει τα εξαρτήματα του πλυντηρίου οπως την αντίσταση, τον κάδο και τις σωληνώσεις, από βλάβες και φθορές. Παράλληλα, προστατεύει τις ίνες των ρούχων απο το γάριασμα βοηθώντας να παραμείνουν απαλά.

Τιμή 9,78 €

Vanish καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων 2x250ml

Το Vanish καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων 2x250ml της εταιρίας Vanish είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με τη δύναμη του Vanish, τα ρούχα σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα. Αφήστε το Vanish να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ανησυχούν, εμπιστευτείτε το Vanish και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 10,86 €

Εύρηκα antikalk σκόνη 54gr

Η σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική αφαίρεση των αλάτων από τα ηλεκτρικά σκεύη σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία και λειτουργία χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τη σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr τώρα και απολαύστε καθαρά και αποτελεσματικά αποτελέσματα!
Τιμή 0,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food χυμός νέκταρ με 3 φρούτα 1lt

Απολαύστε τον απίστευτα γευστικό χυμό νέκταρ με 3 φρούτα 1lt από την Arion food και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Με φρέσκα φρούτα και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτός ο χυμός θα σας απογειώσει με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,01 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €

Εξεταστικο ρολο non-woven 20gr, 58cm x 50m ροζ

Ανανεωτικό, ανθεκτικό και πρακτικό, το εξεταστικό ρολό non-woven 20gr σε ροζ χρώμα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εξέταση. Με μήκος 50 μέτρα και πλάτος 58 εκατοστά, προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Απαραίτητο για κάθε εργασία, το ροζ χρώμα του προσθέτει μια διακριτική νότα θηλυκότητας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στο εξεταστικό ρολό non-woven και κάντε τη διαφορά στις εξετάσεις σας!
Τιμή 4,26 €

Endless σακούλες τροφίμων μικρές 50τεμ

Σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων (polybag). Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα.Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Διαστάσεις: 17x27cm

Τιμή 0,66 €