• Νέο
  • Πακέτο
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x28μεζ 2x1,4lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x28μεζ 2x1,4lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x28μεζ 2x1,4lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x28μεζ 2x1,4lt

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x28μεζ 2x1,4lt

Το SKIP Υγρό 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, το SKIP εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα που διαρκούν. Αφήστε το SKIP να φροντίσει τα ρούχα σας, για να απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
50828
2872018142619
12,78 €

Αντί για 12,89 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων alpine 2x26μεζ

Το υγρό απορρυπαντικό Ariel Alpine προσφέρει εκπληκτική καθαριότητα από την 1η πλύση, ακόμη και στους 30°C. Η σύνθεσή του σχεδιάστηκε ειδικά για πλύσιμο σε κρύο νερό, και συμπεριλαμβάνει την τεχνολογία COLD BOOST. Eπίσης, το υγρό απορρυπαντικό Ariel προσφέρει, στα ρούχα σας φρεσκάδα Alpine που διαρκεί και διατίθεται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 13,29 €

Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt

Η Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco & λεβάντα χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Με την Ace gentile, τα ρούχα σας θα παραμείνουν καθαρά, φρέσκα και απαλά, ενώ η επαγγελματική του σύνθεση εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της Ace gentile και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 4,50 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για μαύρα ρούχα 3lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Bolsom με άρωμα gold musk. μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας.

Διαρκεί για 65 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food χυμός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός χυμός πορτοκαλιού 1lt από την Arion food. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να ανακαλύπτετε νέες γεύσεις. Αποκτήστε τον Arion food χυμό πορτοκαλιού 1lt τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

Garnier micellar water καθαρισμού για ξηρές επιδερμίδες 400ml

Το Garnier micellar water καθαρισμού είναι η ιδανική λύση για τις ξηρές επιδερμίδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε το Garnier micellar water και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 5,49 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach μέτρια

H οδοντόβουρτσα ΑΙΜ Ultra Reach προσφέρει βαθύ καθαρισμό ακόμη και στα πίσω δόντια χάρη στο εργονομικού της σχήμα. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, συμπαγές σώμα θυσάνων και μικρή κεφαλή, για αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία. Επώνυμο Design υπογραφή του οίκου Pininfarina.

Σκληρότητα: μαλακή, μέτρια. 4 διαθέσιμα χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ, λευκό).

Τιμή 3,14 €

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 2,78 €