• Essex touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 82μεζ 3,69kg
  • Essex touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 82μεζ 3,69kg

Essex touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 82μεζ 3,69kg

50318
5201321937159
8,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων με αργανέλαιο 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Argan, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων colour 26μεζ 1,3lt 2τεμ

Το Ariel υγρό πλυντηρίου 26μεζ, 1,30lt color 1 1δώρο είναι το τέλειο προϊόν για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά λεκέδες και βρωμιές, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 13,29 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων cajoline λίλιουμ 30μεζ 1,5lt

Το Skip με άρωμα Cajoline με 100% φυσικής προέλευσης ένζυμα χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα με την πρώτη πλύση. Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες χαρίζοντας στα ρούχα άρωμα λουλουδιών που διαρκεί.

Η πρωτοπόρα σύνθεσή του το καθιστά αποτελεσματικο και στο σύντομο πρόγραμμα.

Τιμή 6,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Piltsis σαλτσα ζυμαρικων 360gr θυμαρι & ριγανη & βασιλικο

Η Piltsis σάλτσα ζυμαρικών 360gr με θυμάρι, ρίγανη και βασιλικό είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση των μυρωδικών της και την ποιότητα της Piltsis, θα αναβαθμίσετε κάθε γεύμα σας σε μια απόλαυση γεύσης και αρώματος. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 2,17 €

Λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι

Η λαβίδα κουζίνας ανοξείδωτη πιρούνι-κουτάλι είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που σέρνεται στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η λαβίδα είναι ανθεκτική και με μακρά διάρκεια ζωής. Με το ενσωματωμένο πιρούνι και κουτάλι, μπορείτε να ανακατέψετε, να σερβίρετε και να σερβίρετε με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό εργαλείο κουζίνας και να κάνετε τη ζωή σα?
Τιμή 2,93 €

Άλφα ketchup 1kg

Κέτσαπ της εταιρίας Άλφα, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,14 €

Axe αποσμητικό σώματος spray musk 150ml

Το Axe body spray musk 150ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Με το μοναδικό του άρωμα μασκ, το spray αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ανδρικότητα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ένα νέο επίπεδο στο στυλ και την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,43 €