• Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr Arion food - 1
  • Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr Arion food - 2
  • Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr Arion food - 1
  • Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Arion food σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμες συνταγές στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Arion food, το σιμιγδάλι αυτό θα σας προσφέρει απίστευτη γεύση και αίσθηση στα πιάτα σας. Απολαύστε την ποικιλία και τη φρεσκάδα του Arion food σιμιγδαλιού σε κάθε μαγειρευτό πιάτο σας.
23806
5203159025930
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μάννα σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,24 €

Το εκλεκτό σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το εκλεκτό σιμιγδάλι ψιλό σε συσκευασία 500γρ είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε υπέροχη υφή και γεύση στις αγαπημένες σας συνταγές. Το ψιλό σιμιγδάλι προσφέρει λεπτότερη υφή σε σχέση με το χονδρό, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορα αρτοποιητικά και γλυκά.

Τιμή 0,82 €

Misko σιμιγδάλι ψιλό 400gr

Το Misko σιμιγδάλι ψιλό 400gr της εταιρίας Misko είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση που προσφέρει, θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το σε όλες τις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα 3lt

Ανανεωτικό άρωμα ορχιδέας για μια αψεγάδιαστη καθαριότητα! Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και φρεσκάδας. Η μοναδική του σύνθεση θα ανανεώσει τα ρούχα σας και θα τα αφήσει απαλά και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της κομψότητας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας!
Τιμή 3,14 €

Misko κοφτό 500gr

Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές.

Τιμή 1,16 €

Trata τονοσαλάτα με κινόα 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο superfood, την κινόα, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €