• Actifresh & clean υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λουλουδιών 75μεζ 3lt
  • Actifresh & clean υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λουλουδιών 75μεζ 3lt

Actifresh & clean υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων με άρωμα λουλουδιών 75μεζ 3lt

47951
5201321945307
6,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων ωκεανός 44μεζ 2,2kg

Η Dixan σκόνη πλυντηρίου ρούχων ωκεανός 44μεζ 2,2kg είναι η ιδανική επιλογή για ένα άψογο αποτέλεσμα πλύσης. Η προηγμένη τεχνολογία της Dixan εξασφαλίζει βαθιά καθαριότητα και φρεσκάδα για τα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήστε τη Dixan να φροντίσει τα ρούχα σας και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 8,53 €

Soft υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 16μεζ 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 16 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 1,71 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 60μεζ 3lt

Το Skip Active Clean με 100% φυσικής προέλευσης ένζυμα χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα με την πρώτη πλύση. Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες χαρίζοντας στα ρούχα ασύγκριτη καθαριότητα. Η πρωτοπόρα σύνθεσή του το καθιστά αποτελεσματικό και στο σύντομο πρόγραμμα.

Τιμή 9,01 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων με λεβάντα 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Λεβάντα, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 3,7lt sa-265

Το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 3,7lt sa-265 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί είναι ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τώρα!
Τιμή 2,05 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα λεμόνι 1,25lt

Έχει συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση.

Καθαρίζει και λευκαίνει σε βάθος χάρη στο υποχλωριώδες νάτριο που περιέχει σε υψηλό ποσοστό.

Αφαιρεί αποτελεσματικά την μούχλα και τις μαυρίλες.

Εξουδετερώνει τις μυρωδιές και αρωματίζει υπέροχα.

Τιμή 1,39 €

Pummaro χυμός τομάτας κλασικός 500gr

100% Ελληνικές τομάτες για υπέροχο άρωμα και γεύση στο φαγητό.

Δοκιμάστε το σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και σε υπέροχες σάλτσες, σιγοβράζοντας σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας.

Τιμή 0,84 €