• Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 15τεμ Septona - 1
  • Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 15τεμ Septona - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 15τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις μικρές σας καθημερινές περιπέτειες. Με ειδική φόρμουλα που προστατεύει από τα βακτήρια, είναι ο μπαμπούλας που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας. Ελαφριά, εύχρηστα και με απαλή υφή, τα Septona μαντηλάκια είναι η τέλεια επιλογή για τη φροντίδα και την υγιεινή των παιδιών σας. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή χωρίς ανη
38879
5201410622263
0,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τον καθαρισμό των χεριών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινότητας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή σας!
Τιμή 2,85 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια πράσινο μήλο 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας πράσινο μήλο. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,09 €

Farcom arlem αντισηπτικό gel καθαρισμού χεριών με αντλία 1lt

Το Farcom arlem gel καθαρισμού χεριών 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και προστατευμένα από μικρόβια και βακτήρια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το Farcom arlem gel τώρα και απολαύστε καθαρά και απαλά χέρια όλη μέρα!
Τιμή 4,48 €

Wet Hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 72τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,83 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος roll-on pink passion 50ml

Το Fa roll-on Pink Passion 50ml είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το μοναδικό του άρωμα και την αντοχή του, σας εξασφαλίζει φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης και ευεξίας.
Τιμή 1,43 €

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 1lt

Ο χυμός Viva προσφέρει πλούσια γεύση fresh exotic χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και ζάχαρης ,μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,50 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο6 500gr

Το Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο6 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση Ιταλίας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών και την ακαταμάχητη υφή του, το σπαγγέτι Stella θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με την αγαπημένη σας σάλτσα και απογειώστε τα γεύσης σας. Αγοράστε τώρα το Stella ζυμαρικά σπαγγέτι και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 0,87 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic flower 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 50 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Magic Flower

Τιμή 3,21 €

Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr

Η Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr της εταιρίας Kit Kat είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν το σοκολατένιο γεύση. Με τη μοναδική της συνταγή και την τραγανή υφή, σας υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr!
Τιμή 0,82 €