• Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
  • Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCook at Home

Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία. Με την εξαιρετική του ποιότητα, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν στο τηγάνι, εξασφαλίζοντας έτσι τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Επιπλέον, τα 18 φύλλα προσφέρουν μακροχρόνια χρήση και αντοχή. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στο μαγείρεμα σας!
15044
5202054036546
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μετρο

Ανακαλύψτε το νέο SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μέτρων! Με την απόλυτη συνδυασμό αλουμινένιου φύλλου και αντικολλητικής επίστρωσης, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Το ανθεκτικό αλουμινόχαρτο προσφέρει αποτελεσματική προστασία και το αντικολλητικό χαρτί εξασφαλίζει εύκολη απομάκρυνση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,37 €

Veler αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα 38x42cm 18τεμ

Το Veler αντικολλητικό χαρτί σε φύλλα 38x42cm 18τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Veler αντικολλητικό χαρτί θα κάνει τη μαγειρική σας ευκολότερη και πιο απολαυστική από ποτέ. Μην χάνετε χρόνο και χρήματα σε αλλαντικά, το Veler αντικολλητικό χαρτί είναι η τέλεια επιλογή για κάθε είδους μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγειρική σας χωρίς το άγχος του κο?
Τιμή 0,98 €

Golden λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m

Το Golden λαδόχαρτο διπλής σιλικόνης 8m είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία της μαγειρικής! Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden λαδόχαρτο προσφέρει απόλυτη προστασία και ευκολία στο μαγείρεμα σας. Επιλέξτε το Golden λαδόχαρτο για να απολαύσετε άριστα αποτελέσματα και να κάνετε την μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη!
Τιμή 1,21 €

Cook paper αντικολλητικό χαρτί 8m x 18cm

Το Cook paper αντικολλητικό χαρτί 8m x 18cm της εταιρίας Cook at Home είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την υψηλή ποιότητα και την αντικολλητική επίστρωση του, το Cook paper εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν στην επιφάνεια κατά το μαγείρεμα. Εύκολο στη χρήση και με δυνατότητα ανακύκλωσης, το Cook paper είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη μάγειρα και επαγγελματία σεφ. Αποκτήστε το Cook paper σήμερα και ανακαλύψτε
Τιμή 1,13 €

Αντικολλητικό χαρτί για air fryer 20x4,5cm 100τεμ

Ανανεώστε την εμπειρία μαγειρέματος σας με το αντικολλητικό χαρτί για το air fryer! Με μέγεθος 20x4,5εκ και 100 τεμάχια, απολαύστε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του κολλήματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας αντιβακτηριδιακό

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™ είναι μοναδικό σε ποιότητα και υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,71 €

Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 4φυλλα 80 φύλλα

Τα Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 4φυλλα 80 φύλλα είναι η ιδανική λύση για κάθε οδηγό που θέλει να διατηρήσει το αυτοκίνητό του καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή. Με τη μοναδική τους μαλακή υφή και την υψηλή απορροφητικότητα, τα Zewa softis χαρτομάντηλα εξασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι πάντα καθαρό και περιποιημένο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας στο αυτοκίνητό σας!
Τιμή 2,47 €

Γιώτης garni ζαχαροπλαστικής βανίλια 2x100gr

Έτοιμη αφράτη, πεντανόστιμη σαντιγί σε λίγα λεπτά, από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, μόνο με φυτικά λιπαρά. Σε γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας, συνοδεύει μοναδικά φράουλες και φρουτοσαλάτες και γαρνίρει εντυπωσιακά τούρτες, παγωτά, τάρτες, γλυκίσματα, αλλά και ροφήματα, ζεστά και κρύα.

Τιμή 2,94 €