Aς καρυκεύσουμε
1. Πασπαλίζουμε 1kg κρέας (μπριζόλες, κοτόπουλο ή αρνάκι) με 20g καρύκευμα (μια μεγάλη κουταλιά της σούπας).
Για πλουσιότερη γεύση, καρυκεύουμε 3-4 ώρες πριν το ψήσουμε.
Δεν χρειάζεται επιπλέον αλάτι.
13 φυσικά υλικά
• αλάτι
• σιρόπι γλυκόζης
• σινάπι
• μαύρο πιπέρι
• μπούκοβο
• εκχύλισμα μαγιάς
• εκχύλισμα λευκού κρασιού
• σάλτσα σόγιας
• χυμός λεμονιού
• χυμός ανανά
• δενδρολίβανο
• σκόρδο
• κόκκινη πιπεριά