• Dr. Pepper αναψυκτικό ανθρακούχο κλασικό 330ml
  • Dr. Pepper αναψυκτικό ανθρακούχο κλασικό 330ml

Dr. Pepper αναψυκτικό ανθρακούχο κλασικό 330ml

51162
8435185944009
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Coca cola αναψυκτικό original 1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η αυθεντική γεύση Coca-Cola εδώ και 130 χρόνια έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 2,14 €

Sprite γκαζόζα 330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με χαμηλές θερμίδες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Με φυσικά αρώματα. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα

Τιμή 0,77 €

Nektar αναψυκτικό σόδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό σόδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της σόδας. Η σόδα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 2,03 €

Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml

Το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την αναζωογονητική γεύση του λεμονιού και το ανθρακούχο χαρακτήρα του, το Okf θα σας προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Απολαύστε το κρύο ή με πάγο και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αποκτήστε το Okf ανθρακούχο ποτό με λεμόνι 350ml της εταιρίας Okf τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό!
Τιμή 0,92 €

Βίκος cola με στέβια 6x330ml

Αεριούχο ποτό COLA χωρίς αλκοόλη με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Xωρίς Θερμίδες. Χωρίς Ζάχαρη. Με Γλυκαντικά.

Η Βίκος Cola είναι η μόνη με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Τιμή 2,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr

Ανανεωτική γεύση μέντας που ξυπνάει τις αισθήσεις σας με κάθε μασητό. Απολαύστε το φρέσκο ​​στόμα σας με τις Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr από την αξιόπιστη εταιρία Mentos. Μην χάσετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τη φρεσκάδα σας κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις Mentos τσίχλες stroming μέντα 12x33gr και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία!
Τιμή 12,63 €

Ινδία μπούκοβο 50gr

Μπούκοβο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 0,76 €

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Melissa κουσκουσέ 500gr

Το κουσκουσέ Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 11-13 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Ιδανικό για σούπες και σαλάτες.

Τιμή 1,26 €