• Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml
  • Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml

Aqua carpatica ανθρακούχο νερό 4x330ml

42065
5942326402074
3,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mastiqua ανθρακούχο νερό με μαστίχα & λεμόνι 330ml

Ελληνική Λεμονάδα με Μαστιχόνερο. Το Mastiqua Greek Lemonada, με 7% χυμό λεμονιού, είναι μια ολοκαίνουρια πρόταση απόλαυσης για όλες τις ώρες της ημέρας! Μια Αυθεντική σπιτική λεμονάδα με Mastiqua. αυθεντικό “μεσογειακό” νερό, για όλες τις ώρες. Η ξεχωριστή γεύση και οι ευεργετικές ιδιότητες ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΕΛΛΑΔΑ

Τιμή 1,66 €

Έψα λεμονάδα 6x330ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με γεύση λεμόνι. Από Ελληνικά λεμόνια, ΑΑΑ’ ποιότητας χαρίζει δροσιά, φρεσκάδα και απίθανη γεύση που έχει κερδίσει πολλές γενιές.

Τιμή 3,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Brain licker αναψυκτικό splash o' red 330ml

Το BRAIN LICKER DRINK 330ml - (SPLASH O' RED) είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που θα σας κάνει να νιώθετε ενεργητικοί και δροσεροί όλη μέρα. Η εκρηκτική γεύση του κόκκινου φρούτου θα σας κατακλύσει με ευχάριστες αισθήσεις και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε εύκολα.
Τιμή 1,12 €

Ήλιος σησάμι μαύρο 45gr

Σουσάμι της εταιρείας Ήλιος, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,54 €

Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο μανταρίνι και καλέντουλα με αντλία 750ml

Ανανεωτικό αφρόλουτρο με το αρωματικό μανταρίνι και την καλέντουλα που ξυπνούν τις αισθήσεις σας και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η απαλή αίσθηση του αφρού και η ευχάριστη μυρωδιά θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Η βελούδινη υφή του αφρού σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και
Τιμή 2,48 €

Flos black magic clean υγρό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα 1,5lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων Black Magic Clean της Flos μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας.

Διαρκεί για 30 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,98 €

Teza spray 2σε1 universal για μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες & μυρμήγκια 300ml

Το ΤΕΖΑ Universal σε σπρέι έχει διπλή δράση καθώς καταπολεμά ιπτάμενα και έρποντα έντομα. Εξουδετερώνει μύγες, κουνούπια, σκνίπες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους.

Διαθέτει ειδική βαλβίδα που επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Τιμή 2,74 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού