• Veler αλουμινόχαρτο 30m
  • Veler αλουμινόχαρτο 30m
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVeler

Veler αλουμινόχαρτο 30m

Το Veler αλουμινόχαρτο 30m της εταιρίας Veler είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του Veler αλουμινόχαρτου, μπορείτε να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να τα διατηρήσετε φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το Veler αλουμινόχαρτο 30m σήμερα και απολαύστε τη διαφορά στην ποιότητα των τροφίμων ?
38136
5202887010034
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas αλουμινόχαρτο 10m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 1,76 €

Golden αλουμινόχαρτο 30m

Το χρυσό αλουμινόχαρτο 30m είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως στην μαγειρική για να τυλίξει τα φαγητά που θα ψηθούν στο φούρνο. Το χρυσό χρώμα του αλουμινόχαρτου δεν μόνο προσδίδει ένα εντυπωσιακό εφέ στα φαγητά, αλλά επίσης βοηθάει στη διατήρηση της φρεσκάδας τους και στην αποφυγή του κολλήματος στο τηγάνι. Με μήκος 30 μέτρων, το χρυσό αλουμινόχαρτο είναι αρκετά μακρύ ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας στην κουζίνα.

Τιμή 2,38 €

Veler αλουμινόχαρτο 20m

Το Veler αλουμινόχαρτο 20m είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την απίστευτη αντοχή του και την εξαιρετική του ποιότητα, το Veler αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε υγιεινά και νόστιμα φαγητά, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ταψίες και τα σκεύη σας από τις καύσεις. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Veler αλουμινόχαρτο 20m σήμερα! Η κορυφαία επιλογή για κάθε επαγγελματία και οικιακή χρήση!
Τιμή 1,66 €

Μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm

Η μεμβράνη επαγγελματική χωρίς κουτί 200m x 30cm είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μεγάλη της διάσταση, καλύπτει με άνεση κάθε επαγγελματική ανάγκη. Η ανθεκτικότητά της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Αποκτήστε τώρα την μεμβράνη που κάθε επαγγελματίας ονειρεύεται, για απρόσκοπτη εργασία και εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Τιμή 3,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Flup αποφρακτικό με κρύο νερό 3x60gr

"Σκόνη για την απόφραξη και συντήρηση σωλήνων και αποχετεύσεων. Ξεβουλώνει αμέσως. Χάρη στην ειδική του σύνθεση το FLUP, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κλπ. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κλπ.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα."

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει υδροξείδιο του νατρίου και αρωματικές ουσίες.

  1. Απομακρύνετε τα νερά που λιμνάζουν με ένα σφουγγάρι.
  2. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου εντός της τρύπας της αποχέτευσης.
  3. Αμέσως μετά ρίξτε λίγο-λίγο και με προσοχή ένα φλιτζάνι (περίπου 40 γραμμάρια) κρύο νερό βρύσης.
  4. Απομακρυνθείτε και περιμένετε περίπου 15 λεπτά να δράσει το προϊόν. Μετά ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό.
  5. Αν το πρόβλημα επιμένει μπορείτε να δοκιμάσετε και δεύτερη φορά, αλλά όχι τρίτη γιατί τότε μπορεί να υπάρχει γενικότερο υδραυλικό πρόβλημα."
Τιμή 2,13 €

Hell ενεργειακό ποτό watermelon 500ml

Το νέο ενεργειακό ποτό Hell Watermelon 500ml θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του αρωματικού καρπούσιου, το Hell Watermelon θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει στον δρόμο σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της γεύσης με το Hell Watermelon!
Τιμή 1,02 €

D&D σφουγγάρι μπάνιου 1τεμ

Τα σφουγγάρια μπάνιου είναι αξεσουάρ καθαρισμού που χρησιμοποιούνται κατά το μπάνιο για τον απαλό καθαρισμό του σώματος. Συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά υλικά που μπορούν να αφαιρέσουν το σαπούνι και τη λεπτή βρωμιά από το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια απαλή μασάζ.

Τιμή 0,36 €

Μαλλί της γριάς με δώρο

Το Μαλλί της γριάς είναι το τέλειο δώρο για να προσφέρετε στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό το μοναδικό προϊόν θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του!
Τιμή 0,79 €