• Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 1
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 2
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 3
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 4
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 5
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 6
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 1
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 2
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 3
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 4
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 5
  • Golden αλουμινόχαρτο 20m Golden - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGolden

Golden αλουμινόχαρτο 20m

Το Golden αλουμινόχαρτο 20m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα φρέσκα και νόστιμα. Με την ανθεκτική του κατασκευή και την εξαιρετική ποιότητα, το Golden αλουμινόχαρτο 20m εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για το σπίτι σας!
15037
5214000503446
1,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas διαφανής μεμβράνη easy cut 50m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 4,74 €

Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm

Η Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm είναι το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο εργαλείο για το εργαστήριο σας!
Τιμή 5,05 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,83 €

SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μετρο

Ανακαλύψτε το νέο SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μέτρων! Με την απόλυτη συνδυασμό αλουμινένιου φύλλου και αντικολλητικής επίστρωσης, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Το ανθεκτικό αλουμινόχαρτο προσφέρει αποτελεσματική προστασία και το αντικολλητικό χαρτί εξασφαλίζει εύκολη απομάκρυνση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,37 €

Alufix economy διαφανής μεμβράνη 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 0,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης

Το Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Με το μοναδικό σχεδιασμό του, προσφέρει ευελιξία και πρακτικότητα στην κουζίνα σας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αισθητική σε ένα προϊόν. Αποκτήστε το Κύκλωψ ταπέτο νεροχύτη διπλής χρήσης και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σήμερα!
Τιμή 1,87 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επισκευή ή εργασία που χρειάζεται μόνωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε καμία επιφάνεια απροστάτευτη - επιλέξτε τη Logo tape eco μονωτική ταινία για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,79 €

Uncle ben's ρύζι parboiled 10' 500gr

Σπυρωτό & μακρύκοκκο ρύζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε διάφορες συνταγές. Ταιριάζει ιδανικά με κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και γαρίδες.

Χωρίς γλουτένη.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 3,69 €

Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεία, λευκή υφή της και τη γλυκιά γεύση της, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Απολαύστε την σε γλυκά, γλυκά γλυκά ή ακόμα και σε αλμυρές συνταγές για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την Imperial ζάχαρη και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,31 €

Ματίνα χουρμάδες 200gr

Οι χουρμάδες είναι ένα είδος ξηρού φρούτου που προέρχεται από τα φρούτα του φοίνικα. Οι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και φυσικά γλυκαντικά. Αναφορικά με την αναφορά "Ματίνα χουρμάδες 200gr", αναφέρεται σε μια συσκευασία χουρμάδων βάρους 200 γραμμαρίων.

Τιμή 1,40 €