• Μύλος χειροκίνητος μπαχαρικών γυάλινος μαύρος 160ml
  • Μύλος χειροκίνητος μπαχαρικών γυάλινος μαύρος 160ml

Μύλος χειροκίνητος μπαχαρικών γυάλινος μαύρος 160ml

Ένας κομψός μύλος μπαχαρικών που θα δώσει στην κουζίνα σας μια αίσθηση πολυτέλειας. Με την χειροκίνητη λειτουργία του, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα των μπαχαρικών σας με κάθε χρήση. Ο μαύρος γυάλινος σχεδιασμός του τον κάνει να ξεχωρίζει στην κουζίνα σας και θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
17234
5200706900542
5,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer ακρυλικός μύλος με κεραμικό αλεστή 21,5cm

Ο ακρυλικός μύλος Nava Acer είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας. Με τον κεραμικό αλεστή, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο αλεσμένο αλάτι ή πιπέρι με άριστη γεύση και αρωματικότητα. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση 21,5εκ του μύλου προσδίδει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας, κάνοντας τον εξαιρετικά λειτουργικό και εύχρηστο. Αποκτήστε τον Nava Acer μύλο τώρα και απολαύστε την τέλεια αλάτι και πιπέρι σε κάθε γεύμα!
Τιμή 8,28 €

Nava acer ακρυλικός μύλος με κεραμικό αλεστή 26,5cm

Ο ακρυλικός μύλος Nava Acer είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό εργαλείο για την κουζίνα σας. Με το κεραμικό αλεστή, μπορείτε να αλέσετε εύκολα και γρήγορα όλα τα μπαχαρικά και τα μπαχαρικά σας, προσφέροντας έναν ακαταμάχητο γευστικό πλούτο στα πιάτα σας. Με το μοντέρνο design του και την ανθεκτική κατασκευή του, ο μύλος Nava Acer είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα.
Τιμή 9,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonduelle μανιτάρια τεμαχισμένα 200gr

Κομμένα μανιτάρια, ιδανικά για πίτσες αλλά και σαλάτες ή ζεστά γεύματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε πρωτότυπες συνταγές.

Τιμή 1,82 €

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος daim 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε την πλούσια κρεμώδη γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε συνδυασμό με τα τραγανά κομματάκια Daim που θα σας κάνουν να τη λατρέψετε. Αφεθείτε στην απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος Daim 120gr για να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 4,05 €

Lacta γκοφρετάκια wafer bites 110gr

Τα Lacta wafer bites γκοφρετάκια είναι μικρά κομμάτια γκοφρέτας γεμισμένα με γάλατα κρέμα, που προσφέρουν μια γλυκιά εμπειρία γεύσης. Το προϊόν έχει βάρος 110γρ και είναι ιδανικό για να το απολαμβάνετε ως επιδόρπιο ή σνακ. Απολαύστε το μοναδικό γεύσης των Lacta wafer bites γκοφρετάκια και απολαύστε μια γλυκιά απόλαυση!

Τιμή 2,55 €