• WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml
  • WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας με διάρκεια και αξιοπιστία. Η εξαιρετική δύναμή της σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το επιθυμητό στυλ και να το διατηρήσετε όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή του. Αποκτήστε τώρα το WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml και αναδείξτε το στυλ σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου!
36605
4064666045061
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ 250ml είναι το απόλυτο μυστικό για να δώσετε ένταση και λάμψη στα μαλλιά σας. Με την ειδική της φόρμουλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας κράτημα και προστασία από το φριζάρισμα, χαρίζοντας σας την αίσθηση της εμπιστοσύνης κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,37 €

Syoss hair spray max hold No5 75ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Προσφέρει mega δυνατό κράτημα έως 48 ώρες. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά

Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Τιμή 1,64 €

Fructis gel μαλλιών extra forte No4 200ml

Το FRUCTIS GEL 200ml - (No 04) (EXTRA FORTE) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας την απόλυτη δύναμη και στυλ που χρειάζεστε. Η εξαιρετική του σύνθεση προσφέρει μακράς διαρκείας κράτημα και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από το φριζάρισμα και την υγρασία. Αποκτήστε το FRUCTIS GEL τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 5,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεμόνι 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Malizia αφρόλουτρο talco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

El sabor salsa dip cheese 300gr

Το μοναδικό Cheese Dip είναι η καλύτερη συνοδεία τόσο για τα αγαπημένα σας Nacho Chips όσο και για τις αγαπημένες σας συνταγές

Τιμή 3,41 €

Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα γιορτής με τις όμορφες Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ! Με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα δώσουν έναν λαμπερό αέρα στο τραπέζι σας. Ιδανικές για το πασχαλινό γεύμα σας ή για ένα πάρτι με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους σας!
Τιμή 1,21 €

Papoutsanis σαπουνι 150gr, koymkoyat

Το Papoutsanis σαπούνι 150gr είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με φυσικά συστατικά και απαλή σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα σας ενώ παράλληλα το προστατεύει και το ενυδατώνει. Η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,97 €