• -1,12 €
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 1
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 2
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 3
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 4
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 5
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 6
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 1
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 2
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 3
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 4
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 5
  • Syoss hair spray ceramide 400ml  - 6

Syoss hair spray ceramide 400ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling SYOSS προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

4210
4015001013894
4,18 €
5,30 €
Έκπτωση -1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua (Water, Eau), Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Butylene Glycol, Panthenol, Isopropyl Myristate, VP/VA Copolymer, Glycosphingolipids, Cocoyl Hydrolyzed Keratin, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Phenoxyethanol
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά.
Ψεκάστε σε μικρές δόσεις.
Εάν η βαλβίδα κολλήσει, ξεβγάλτε με ζεστό νερό.
Για την τελευταία πινελιά: Ψεκάστε σε απόσταση 30cm από τα μαλλιά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C/122°F. Μακριά από παιδιά. Μην το εισπνέετε σκόπιμα. Μην ψεκάζετε στα μάτια.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
Τιμή 4,50 €

Parisienne elegance hair spray 400ml

Λακ για δυνατό κράτημα. Δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά, ακόμη κι αν χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές εντός της ημέρας. Κατάλληλη σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 2,82 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας με διάρκεια και αξιοπιστία. Η εξαιρετική δύναμή της σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το επιθυμητό στυλ και να το διατηρήσετε όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή του. Αποκτήστε τώρα το WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml και αναδείξτε το στυλ σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου!
Τιμή 3,21 €

Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία των τέλειων μπούκλων με το Pantene αφρό μαλλιών 200ml. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά που ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση. Αφήστε το Pantene να φροντίσει τα μαλλιά σας και να δημιουργήσει τις τέλειες μπούκλες που πάντα ονειρευόσασταν. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Pantene αφρό μαλλιών.
Τιμή 3,79 €
Syoss hair spray full hair 5 No4 400ml Syoss - 1 Syoss hair spray full hair 5 No4 400ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray full hair 5 No4 400ml

Το Syoss Full Hair 5 Hairspray που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από επαγγελματίες κομμωτές σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. 

48 ώρες κράτημα για ορατή πυκνότητα με έξτρα δυνατό κράτημα

Χαρίζει όγκο anti-falling-flat από τη ρίζα

Δεν κολλάει, δεν αφήνει κατάλοιπα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, δεν βαραίνει τα μαλλιά

Κανονική τιμή 4,87 € Τιμή 4,18 €
  • -0,69 €
  • -0,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Κοκκαλο σκυλου 275gr, προσουτο ισπανιασ

Το Κοκκαλο σκυλου 275gr, προσουτο ισπανιασ της εταιρίας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Με φρέσκο προσούτο από την Ισπανία, αυτό το προϊόν είναι γεμάτο γεύση και θρεπτικές ουσίες που θα δώσουν στον τετράποδο φίλο μας την ενέργεια που χρειάζεται για να παίξει και να είναι ευτυχισμένος. Αποκτήστε το Κοκκαλο σκυλου της εταιρίας μας και δείτε τη χαρά στα μάτια του αγαπημένου σας φίλου!
Τιμή 1,71 €

Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml

Το Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml της εταιρίας Uniglass είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το βάζο αυτό είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 3,12 €

Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ

Οι Iris βελόνες ραπτικής χονδρές 3/7 5τεμ της εταιρίας Iris είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ραπτική δουλειά σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρουν, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα έργα σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τις Iris βελόνες τώρα και αναβαθμίστε την ραπτική σας εμπειρία!
Τιμή 0,66 €

Septona βαμβάκι 70gr

Το ανώτερης ποιότητας βαμβάκι SEPTONA προσφέρει φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Εξαιρετικά απορροφητικό, κατάλληλο για τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας και την περιποίηση τραυμάτων.

Τιμή 1,29 €