• Pantene αφρός μαλλιών style & protect 200ml
  • Pantene αφρός μαλλιών style & protect 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene αφρός μαλλιών style & protect 200ml

Ο αφρός μαλλιών Pantene Style & Protect 200ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν το τέλειο styling για τα μαλλιά τους. Η εξαιρετική φόρμουλα του αφρού προστατεύει τα μαλλιά σας ενώ τα διαμορφώνει, χαρίζοντάς τους λάμψη και όγκο. Αποκτήστε τα πιο λαμπερά και δυνατά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με τον αφρό μαλλιών Pantene Style & Protect 200ml. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
36399
5410076533770
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss hair spray volume lift No4 400ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling SYOSS με SALONCONTROL-SYSTEM που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε απόεπαγγελματίες κομμωτές, προσφέρει την τέλεια ισορροπίαμεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας. Για stylingστα μαλλιά κάθε μέρα, σαν να

Τιμή 4,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

Τιμή 4,18 €

Trident mini white δυόσμος 100τεμ

Αποκτήστε το αναζωογονητικό δυόσμο των Trident mini white σε πακέτο 100 τεμαχίων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα που προσφέρει ο δυόσμος και απογειώστε την αναπνοή σας με κάθε μασώμενο πλεονέκτημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Trident mini white και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 6,24 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 φλαμίνγκο 55gr

Νέα KLINEX WC Blocks Power 5 Magic Flamingo για 5 δράσεις σε 1 χρήση! Προστατεύουν την τουαλέτα σας κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι καθώς αποτρέπουν τη συσσώρευση αλάτων και τη διατηρούν υγιεινά καθαρή. Δημιουργούν πλούσιο αφρό και προσφέρουν λάμψη και άρωμα που διαρκεί. Διαρκούν έως και 315 χρήσεις.

Τιμή 1,61 €

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr

Το Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκλεκτή ποιότητα της εταιρίας Macao, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αναδείξτε τις γεύσεις και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,24 €

Nestle δημητριακά cheerios honey 375gr

Τα τραγανά δαχτυλιδάκια δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τη μελένια γεύση περιέχουν 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,52 €