• Pantene αφρός μαλλιών style & protect 200ml Pantene - 1
  • Pantene αφρός μαλλιών style & protect 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene αφρός μαλλιών style & protect 200ml

Ο αφρός μαλλιών Pantene Style & Protect 200ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν το τέλειο styling για τα μαλλιά τους. Η εξαιρετική φόρμουλα του αφρού προστατεύει τα μαλλιά σας ενώ τα διαμορφώνει, χαρίζοντάς τους λάμψη και όγκο. Αποκτήστε τα πιο λαμπερά και δυνατά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με τον αφρό μαλλιών Pantene Style & Protect 200ml. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
36399
5410076533770
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss mousse αφρός μαλλιών curl control 250ml

Το Syoss Curl Control Mousse παρέχει μακράς διάρκειας τέλεια σχηματισμένες μπούκλες. Η φόρμουλα anti-frizz φροντίζει τα μαλλιά για 100% ευλυγισία και απαλό διαχωρισμό μπούκλας. Επιπλέον, βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα του στεγνωτηρίου. Η φόρμουλα είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,49 €

Miss Sandy gel για κανονικό κράτημα κόκκινο Νο3 250ml

Το Miss Sandy gel για κανονικό κράτημα κόκκινο Νο3 250ml είναι ιδανικό για το styling των μαλλιών σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση, προσφέρει αξιόπιστο κράτημα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,05 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 SENSITIVE 250ml

Η λάκ Wellaflex n.3 Sensitive 250ml είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και λεία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αποκτήστε τη λάκ Wellaflex n.3 Sensitive 250ml τώρα και απολαύστε άψογο styling κάθε μέρα!
Τιμή 3,47 €

Syoss hair spray max hold No5 75ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Προσφέρει mega δυνατό κράτημα έως 48 ώρες. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά

Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Τιμή 1,85 €

Miss Sandy gel για δυνατό κράτημα διαφανές Νο5 250ml

Το Miss Sandy gel για δυνατό κράτημα διαφανές Νο5 250ml είναι η ιδανική επιλογή για τα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που προσφέρει δυνατό κράτημα και λάμψη, θα εντυπωσιάσετε με το αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.
Τιμή 1,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Mr Fist υγρό ανταλλακτικό για 45 νύχτες 40ml

​Ανταλλακτικό υγρό Mr. Fist​ ηλεκτρικής συσκευής, το οποίο απωθεί κουνούπια και σκνίπες από το χώρο σας. Έχει διάρκεια χρήσης έως και 45 νύχτες.

Τιμή 1,99 €

Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύσουν από τυχόν κινδύνους και θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με ασφάλεια και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε ότι η ασφάλεια και η προστασία είναι προτεραιότητά σας.
Τιμή 3,58 €

Veet αποτριχωτική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες 100ml

Αφήστε πίσω σας τους έντονους ερεθισμούς και την τριχοφυΐα. Τώρα μπορείτε να αποφύγετε τα εξογκώματα και τα πρηξίματα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με την Αποτριχωτική Κρέμα Veet® για Ξηρό Δέρμα. Απλώς απλώστε την μεταξένια ενυδατική μας σύνθεση στο δέρμα σας, περιμένετε 5 λεπτά και αφαιρέστε την κρέμα και την τριχοφυΐα με την σπάτουλα Perfect Touch. Το αποτέλεσμα θα είναι μεταξένια απαλά πόδια που διαρκεί μέχρι και δύο φορές περισσότερο από το ξύρισμα. Περιεχόμενα Συσκευασίας Σωληνάριο 100ml 1 σπάτουλα "Perfect Touch"

Τιμή 2,24 €

Pummaro χυμός τομάτας με κρεμμύδι 520gr

Το Pummaro διάλεξε τις τομάτες, χαρίζοντας στο φαγητό σας τη γεύση και το άρωμα από 100% Ελληνικές τομάτες και πρόσθεσε κρεμμύδι για πιο πικάντικη γεύση. Δοκιμάστε το σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και για υπέροχες σάλτσες! Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας!

Τιμή 0,99 €