• Air wick botanica αρωματικό κέρι moroccan mint & pink grapefruit 205gr Air Wick - 1
  • Air wick botanica αρωματικό κέρι moroccan mint & pink grapefruit 205gr Air Wick - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

35959
5059001001658
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ της εταιρίας Τρεις μάγοι: Τα ιδανικά καρβουνάκια για την προετοιμασία του BBQ σας! Με μέγεθος 40mm και συσκευασία 10x10 τεμάχια, είναι η τέλεια επιλογή για να ανάψετε τη φωτιά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα κάνουν το BBQ σας ακόμα πιο απολαυστικό! Αποκτήστε τα τώρα και ετοιμαστείτε για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 9,98 €

Λιβανιστήρι εκκλησάκι

Ένα λιβανιστήρι με σχέδιο εκκλησάκι χρυσό είναι ένα όμορφο και παραδοσιακό αντικείμενο που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη του λιβανιού και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και αρωματικού περιβάλλοντος. Το σχέδιο του εκκλησάκιου χαρίζει μια θρησκευτική και πνευματική νότα στον χώρο και δίνει ένα αίσθημα ευλάβειας και ηρεμίας. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, εκκλησίες και αρχοντικά χώρους όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και συγκέντρωσης.

Τιμή 7,08 €

Κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Κάθε κερί έχει διάρκειας 4 ωρών και έχει εμπνευστεί από το αρωματικό άρωμα της φράουλας. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.
Τιμή 2,19 €

Καντήλα εκκλησάκι βαρύ

Το καντήλι από μέταλλο, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Τιμή 9,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Nero σακούλες απορριμμάτων μαύρες 70x95cm 10τεμ

Οι μαύρες σακούλες απορριμμάτων Nero διαστάσεων 70x95cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Nero, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Αποκτήστε τώρα το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Απολαύστε τη φυσική αναζωογόνηση με το Διός φυσικό μεταλλικό νερό. Κρυστάλλινη γεύση και αναζωογονητική ενέργεια σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τώρα τη συσκευασία 24x0,5lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ενέργειας όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 3,24 €

Fanta αναψυκτικό tropical 500ml

Το Fanta tropical 500ml είναι το τέλειο αναψυκτικό για να απολαύσετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Με την εξωτική του γεύση θα σας ταξιδέψει σε μακρινές παραλίες και θα σας δροσίσει με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ανανέωση!
Τιμή 0,95 €

Septona σερβιέτες feel free normal 10τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 10τμχ

Τιμή 1,49 €

Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr

Τα Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση γαρίδας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους σας σε κάθε περίσταση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,29 €