• Bianchi καφές espresso black αλεσμένος 250gr
  • Bianchi καφές espresso black αλεσμένος 250gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBianchi

Bianchi καφές espresso black αλεσμένος 250gr

Απολαύστε τη γεύση του πιο αρωματικού και πλούσιου espresso με το Bianchi espresso 250gr fine aroma grounded. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε νέους κόσμους γεύσης. Απολαύστε τον καφέ σας κάθε πρωί με τον πιο ποιοτικό τρόπο και απογειώστε τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε το Bianchi espresso τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση στον καφέ!
31947
3800214001667
5,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Lavazza καφέ espresso decaf σε σπυρί 500gr. Απολαύστε ένα φλιτζάνι γευστικού καφέ χωρίς καφεΐνη, που θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει ενέργεια για όλη την ημέρα. Απολαύστε την ποιότητα της Lavazza σε κάθε φλιτζάνι!
Τιμή 16,37 €
Lavazza καφές espresso ristretto σε κάψουλες nespresso 10τεμ Lavazza καφές espresso ristretto σε κάψουλες nespresso 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza καφές espresso ristretto σε κάψουλες nespresso 10τεμ

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Lavazza καφέ espresso ristretto σε κάψουλες nespresso 10τεμ. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση. Αποκτήστε τον δικό σας μοναδικό χαρακτήρα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε λαχταριστή γουλιά. Ανακαλύψτε τη μαγεία του Lavazza καφέ και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την πολυτέλεια της καθημερινής σας ρουτίνας.
Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Lavazza espresso qualita rossa 1kg

Ένα μοναδικό χαρμάνι από κόκκους Robusta και Arabica με αρωματική, λεία και αρμονική γεύση.

Χρυσή κρέμα, ζεστό χρώμα και άρωμα από αποξηραμένα φρούτα και σοκολάτα.

Τιμή 23,67 €

Bianchi dolce gusto κάψουλες espresso 100% arabica 16x7gr

Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου και αρωματικού espresso με τις κάψουλες Bianchi Dolce Gusto 100% Arabica. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Bianchi, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με τη γεύση και το άρωμά του. Απολαύστε μια πλούσια εμπειρία γεύσης κάθε φορά που απολαμβάνετε ένα φλιτζάνι από αυτό το εξαιρετικό espresso.
Τιμή 5,11 €

Nescafe dolce gusto decaf κάψουλες 16τεμ

Η Nescafe dolce gusto decaf κάψουλες 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε έναν αρωματικό και γευστικό καφέ χωρίς καφεΐνη. Η πλούσια γεύση του decaf καφέ σε συνδυασμό με την ευκολία που προσφέρουν οι κάψουλες Nescafe dolce gusto θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον απόλυτο καφέ χωρίς τα νευρικά του εφέ, κάνοντας την καθημερινή σας ρουτίνα ακόμα πιο απολαυστική.
Τιμή 7,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €

Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και τραγανότητας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του μπάρμπεκιου χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €
Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης με το Fairy υγρό πιάτων και κάντε την καθημερινή σας δουλειά στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Κανονική τιμή 1,86 € Τιμή 1,76 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Air Wick αρωματικό κερί με άρωμα δάσους 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €