• Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 1
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 2
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 3
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 4
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 5
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 6
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 1
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 2
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 3
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 4
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 5
  • Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr Lavazza - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLavazza

Lavazza καφές espresso decaf σε σπυρί 500gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Lavazza καφέ espresso decaf σε σπυρί 500gr. Απολαύστε ένα φλιτζάνι γευστικού καφέ χωρίς καφεΐνη, που θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει ενέργεια για όλη την ημέρα. Απολαύστε την ποιότητα της Lavazza σε κάθε φλιτζάνι!
29851
8000070010550
14,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ιταλία.
LUIGI LAVAZZA S.p.A. C.SO Novara 59, 10154 Torino, Italia.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dimello καφές espresso forza αλεσμένος 250gr

Το DIMELLO ESPRESSO 250gr. - (FORZA) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ στο σπίτι σας. Με την έντονη γεύση του και το άρωμά του, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε τον και ανακαλύψτε την πραγματική απόλαυση του καφέ με το DIMELLO ESPRESSO 250gr. - (FORZA) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ).
Τιμή 6,10 €

Dimello καφές espresso allegro κάψουλες 10τεμ

Απολαύστε τη γεύση του αληθινού ιταλικού espresso με τις Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, allegro. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Ιταλίας. Απολαύστε τον αρωματικό και γεμάτο σώμα χαρμάνι από την πρώτη μέχρι την τελευταία γουλιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με τις Dimello espresso caps allegro!
Τιμή 4,19 €

Bianchi nespresso καφές fine aroma delicato σε κάψουλες 10x5,5gr

Ζήστε την εμπειρία του απόλυτου αρώματος και γεύσης με τον καφέ Bianchi Nespresso Fine Aroma Delicato. Με κάψουλες 10x5,5gr, απολαύστε τον πλούσιο και εκλεκτό καφέ που θα σας ταξιδέψει σε νέες αισθήσεις. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση κάθε φλιτζανιού!
Τιμή 3,31 €

Hausbrandt καφές espresso academia σε κόκκους 1kg

Ο Academia αποτελείται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας κόκκους Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η γεύση του είναι ευγενής με ισορροπημένη οξύτητα, νότες φρούτων και επίγευση από νότες πικρού κακάου. Γεμάτο σώμα με άψογη αρμονία.

Τιμή 37,02 €

Lavazza espresso crema & aroma 1kg

Μείγμα με δυνατή κρέμα και ισχυρό χαρακτήρα, με ευχάριστη επίγευση ξηρών καρπών και μπαχαρικών.

Τιμή 24,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Friskies σκυλοτροφή picnic sticks βοδινό 42gr

Συμπληρωματική τροφή για ενήλικους σκύλους. Τα FRISKIES Picnic με Βοδινό είναι λαχταριστές λιχουδιές με πλούσια γεύση κρέατος.

Δώστε τα ολόκληρα στον σκύλο σας ή κόψτε τα σε μπουκίτσες. Είναι ιδανικά για να εκπαιδεύσετε ή να ανταμείψετε τον σκύλο σας.

Τιμή 1,05 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με ρόδο της αυγής 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,69 €

Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς 350gr

Η Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας! Με την πλούσια γεύση και την αρωματική πικάντικη νότα της, θα δώσει μια νότα έντασης και γεύσης σε κάθε μπίρα, σαλάτα ή πίτσα. Απολαύστε την Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 2,48 €

Colgate οδοντόκρεμα total original 75ml

Η Colgate Total Original οδοντόκρεμα 75ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση που προστατεύει ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα, σας προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για ολόκληρη την ημέρα. Αποκτήστε τη Colgate Total Original οδοντόκρεμα τϋρα και απολαύστε λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 2,08 €

Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr

Οι Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλυκιά απόλαυση σε κάθε δάκτυλο. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη γεύση της τζελέ με την εκρηκτική γεύση των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τις Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 4,26 €