• Bianchi nespresso καφές classico crema aroma σε κάψουλες 10x5,5gr
  • Bianchi nespresso καφές classico crema aroma σε κάψουλες 10x5,5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBianchi

Bianchi nespresso καφές classico crema aroma σε κάψουλες 10x5,5gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Bianchi nespresso καφέ classico crema aroma σε κάψουλες 10x5,5gr. Ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία γεύσης και αρώματος που θα σας ταξιδέψουν σε μια απόλαυση γεύσης. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ όποτε επιθυμείτε, με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση που προσφέρει η εταιρία Bianchi.
30232
3800214005818
3,23 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κάψουλες espresso της εταιρίας Bianchi Coffee, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Πρόκειται για καφέ espresso, αλεσμένο και τοποθετημένο σε καψουλα, κάτι που βοηθά στη σωστή αναλογία καφέ και νερού ώστε να φτιάξετε το τέλειο ρόφημα.

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ στο σπίτι ή το γραφείο, με την ευκολία και την άνεση που σας παρέχουν οι κάψουλες. Σχεδιασμένες έτσι ώστε να διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του καφέ, θα σας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεστε ειδικές γνώσεις. Απλά βάλτε την κάψουλα και πατήστε το κουμπί, η μηχανή θα κάνει τα υπόλοιπα.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της χρήσης κάψουλας, είναι η ευκολία στη συντήρηση και τον καθαρισμό της μηχανής. Οι καφετιέρες αυτού του τύπου, έχουν σχετικά λίγα εξαρτήματα και δεν απαιτούν ιδιαίτερο καθαρισμό.

Συμβατότητα: Nespresso

Τεμάχια: 10caps

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Riva cafe καφές espresso platinum αλεσμένος decaf 250gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Riva cafe καφέ espresso platinum αλεσμένος decaf 250gr από την Riva Café. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γεύσης χωρίς καφεΐνη και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε τον δικό σας σήμερα και απολαύστε τον κάθε φορά που τον απολαμβάνετε.
Τιμή 7,26 €

Bianchi coffee espresso black καφές σε κόκκους 1kg

Ο καφές Bianchi espresso black είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές σε κόκκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Έχει έντονο άρωμα και γεύση, με γλυκές νότες και απαλή επίγευση. Η συσκευασία του είναι 1kg και είναι κατάλληλος τόσο για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες όσο και για οικιακή χρήση. Απολαύστε έναν νόστιμο εσπρέσο με τον καφέ Bianchi espresso black!
Τιμή 19,76 €
Illy καφές espresso σπυρί 250gr Illy καφές espresso σπυρί 250gr
Περιορισμένη προσφορά!

Illy καφές espresso σπυρί 250gr

Καφές espresso σε σπυρί συσκευασμένος υπό πίεση ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Ο illy σε σπυρί απευθύνεται στους πιο "ψαγμένους", δηλαδή σε όσους αναζητούν να ικανοποιούν τις αισθήσεις τους αλέθοντας στον βαθμό που θέλουν τον αγαπημένο τους καφέ.

Κανονική τιμή 10,71 € Τιμή 9,48 €
  • -1,23 €
  • -1,23 €

Illy καφές espresso αλεσμένος classic 250gr

Απολαύστε τη γεύση του κλασικού Illy espresso αλεσμένο σε σκόνη 250gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας ταξιδέψει στην Ιταλία. Απολαύστε μια φλούδα απόλαυσης κάθε φορά που απολαμβάνετε ένα φλιτζάνι Illy espresso.
Τιμή 10,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced matcha 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml matcha είναι η ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα με matcha προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τη μυρωδιά, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει την επιδερμίδα σας. Αφήστε το Dove deo spray advanced 150ml matcha να σας συνοδεύει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που προσφέρει.
Τιμή 2,85 €

Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml

Το "Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 500 ml. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Τιμή 0,97 €

Hollander μανιτάρια τεμαχισμένα 190gr

Τα Hollander μανιτάρια 190gr της εταιρίας Hollander είναι ιδανικά για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα στα φαγητά σας. Με φρέσκο, πλούσιο γεύση και τέλεια υφή, τα μανιτάρια Hollander θα κάνουν κάθε γεύμα σας αξέχαστο. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να φέρουν στην κουζίνα σας!

Τιμή 0,98 €

Onassis ντολμαδάκια 280gr

Τα ντολμαδάκια "Onassis" σε συσκευασία 280γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά ορεκτικά. Τα ντολμαδάκια, ή γνωστά επίσης ως ντολμαδάκια, είναι ένα παραδοσιακό φαγητό στην ελληνική κουζίνα.

Τιμή 1,60 €