• Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x750ml
  • Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKlinex

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x750ml

42680
8720182170163
3,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χλωρίνη αρωματική 2lt

Αναζητήστε την ανανέωση και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε με το ENDLESS CHLOROACTIVE ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ 2lit. Η απολυμαντική δράση του διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμά του θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου η φρεσκάδα κυριαρχεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και ανανέωσης στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 6x400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray crisp linen 6x400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Η απολυμαντική δράση του Dettol σας εξασφαλίζει μια υγιεινή και ασφαλή περιβάλλον. Απολαύστε το δροσερό άρωμα του crisp linen και αισθανθείτε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποκτήστε το Dettol all in one απολυμαντικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο διαβίωσ?
Τιμή 22,99 €
  • Πακέτο

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη ροζ 2x1250ml

Η Klinex ultra παχύρρευστη χλωρίνη ροζ δύναμη 2x1250ml είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που ψάχνετε για αξιόπιστη και αποτελεσματική καθαριότητα. Με την δύναμη της χλωρίνης, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τα μικρόβια, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Αποκτήστε την Klinex ultra σήμερα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαριότητας σε κάθε χρήση.
Τιμή 4,81 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με λεμόνι 8x30τεμ

Τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 30τεμ. - (LEMON) είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε την υγιεινή σας παντού και πάντα. Με το δροσερό άρωμα λεμονιού, αυτά τα μαντηλάκια θα σας δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Εύκολα στη χρήση και βολικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας, τα DETTOL ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σας εξόρμηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας που προσφέρουν!
Τιμή 14,79 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με πράσινο μήλο 6x500ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και απολυμαντικό, το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml σε πράσινο μήλο είναι η ιδανική λύση για την απολύμανση και προστασία της οικογένειάς σας. Με την αξιόπιστη φόρμουλα της Dettol, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και ασφάλειας. Αφήστε το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml να φροντίσει για εσάς και την οικογένειά σας και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο ζωής.
Τιμή 12,59 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ανοιξιάτικο μπουκέτο 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με το ανοιξιάτικο άρωμα μπουκέτου, θα νιώσετε ότι η άνοιξη μπήκε μέσα στο σπίτι σας. Η προσφορά 1+1 σας επιτρέπει να αποκτήσετε περισσότερο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,99 €

Gliss σαμπουάν supreme length 400ml

Αναγκάζεστε να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε μήνα γιατί είναι ταλαιπωρημένα; Υποφέρετε από λιπαρές ρίζες; Για τη βελτίωση και τη διατήρηση της ποιότητας των μακριών μαλλιών σας, χρειάζεται ένα ειδικό σύστημα περιπόίησης.Η σειρά GLISS SUPREME LENGTH προσφέρει: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΡΙΖΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ KERATIN SERUM + MICROREPAIR- LIPIDS Η σύνθεσή του με MICROREPAIR- LIPIDS και PEONY ESSENSE αφαιρεί τα υπολείματα λιπαρότητας από τη ρίζα και επανορθώνει τις κατεστραμένες άκρες.

Τιμή 3,10 €

SNACKY ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΧΟΙΡΙΝΟ 200gr

Απολαύστε το νόστιμο SNACKY ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΧΟΙΡΙΝΟ 200gr και αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν! Με εκλεπτυσμένη γεύση χοιρινού, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ των γευμάτων σας ή ως συνοδευτικό σε μια κρύα μπύρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,65 €

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €