• Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ Zebra - 1
  • Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ Zebra - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςZebra

Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ

Οι λευκές χαρτοπετσέτες Zebra 75τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, αυτές οι πετσέτες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Zebra και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στον καθημερινό σας χώρο.
36658
3800090304135
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi χαρτοπετσέτες απλές 23x24cm 750 φύλλα

Από 100% φυσική χαρτόμαζα.

Απορροφητικές μαλακές και ανθεκτικές

Ιδανικές για σερβίρισμα

Συσκευασία: 750τεμ

Διαστάσεις φύλλου: 23x24cm

Τιμή 2,82 €

Χαρτοπετσέτες εστιατορίου 24x24cm 5x400gr

Οι υπέροχες χαρτοπετσέτες εστιατορίου 24x24cm 5x400gr θα σας εντυπωσιάσουν με την ποιότητά τους και την απίστευτη απορροφητικότητά τους. Απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρουν κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τώρα τις υπέροχες χαρτοπετσέτες εστιατορίου και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη! Μην τις χάσετε!
Τιμή 6,83 €

Χαρτοπετσετα 1/4 κρινος πολυτελειας 33x33cm γκρι 400τεμ

Η πολυτέλεια και η ποιότητα συναντούν τη λειτουργικότητα με τη χαρτοπετσέτα 1/4 κρινός πολυτέλειας 33x33cm σε γκρι χρώμα. Με 400 τεμάχια, αυτή η χαρτοπετσέτα θα προσθέσει ένα άγγιγμα πολυτέλειας και στυλ στο κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας δίνοντας ένα ξεχωριστό ύφος σε κάθε περίσταση.
Τιμή 10,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex power 5 στερεό block τουαλέτας φρεσκάδας ωκεανού 55gr

Το Klinex Power 5 στερεό block τουαλέτας φρεσκάδας ωκεανού έχει βάρος 55gr και προσφέρει έντονη αρωματική ανανέωση στην τουαλέτα σας. Η φόρμουλα Power 5 εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και διαρκεί για πολλές εβδομάδες. Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για τη διατήρηση της φρεσκάδας στο μπάνιο σας.

Τιμή 1,57 €

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 3x1kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτό το πολυχρηστικό αλεύρι καλύπτει μια ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και πίτες.

Τιμή 3,07 €

Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε ταψάκι.

  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών.
  • Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα και ζάχαρη.

Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (60%, εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία, παράγωγα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών.

Τιμή 1,53 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία freschezza marina 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Freschezza Marina, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Κοντέλης φωτιστικό οινόπνευμα 350ml

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

Τιμή 1,01 €