• Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ
  • Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςZebra

Zebra χαρτοπετσέτες λευκές 75τεμ

Οι λευκές χαρτοπετσέτες Zebra 75τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, αυτές οι πετσέτες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Zebra και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στον καθημερινό σας χώρο.
36658
3800090304135
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κρίνος χαρτοπετσέτα εστιατορίου κραφτ καφέ 24x28cm 560τεμ

Η χαρτοπετσέτα Κρίνος εστιατορίου κραφτ καφέ 24x28cm 560τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εστιατόριο ή καφετέρια. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, σας εξασφαλίζει μια άνετη και υγιεινή εμπειρία φαγητού. Με το μοναδικό της design και το φυσικό της χρώμα, προσθέτει στυλ και κομψότητα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας!
Τιμή 3,43 €

Gama χαρτοπετσέτα πολυτελείας 33x33cm 20τεμ

Η Gama χαρτοπετσέτα πολυτελείας 33x33cm 20τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη απορροφητικότητα της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην πολυτέλεια που προσφέρει. Αποκτήστε τώρα τις Gama χαρτοπετσέτες και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και άνεση. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας με το Gama!
Τιμή 1,05 €

Endless χαρτοπετσέτες premium κίτρινη 33x33cm 50 φύλλα

Απαλή, μεγάλη και εξαιρετικής απορροφητικότητας, είναι η ιδανική 2φυλλη χαρτοπετσέτα για καθημερινή χρήση, που προσαρμόζεται στο “χρώμα” κάθε τραπεζιού καθώς διατίθεται σε πολλούς υπέροχους χρωματισμούς.

Τιμή 1,30 €

Χαρτοπετσετα 1/4 κρινος πολυτελειας 33x33cm μαυρη 400τεμ

Η χαρτοπετσέτα 1/4 κρινού πολυτέλειας 33x33cm σε μαύρο χρώμα με 400 τεμάχια είναι ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή εμφάνιση της, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε τραπέζι. Συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το στυλ, προσφέροντας ένα προϊόν που ξεχωρίζει. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνιση κάθε σας εκδήλωσης!
Τιμή 10,88 €

Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 160 φύλλα

Οι λευκές χαρτοπετσέτες Endless είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με τα 160 φύλλα τους και το μέγεθος 30x30cm, προσφέρουν ατελείωτη απορρόφηση και απαλότητα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα της Endless σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Της γιαγιάς κουσκουσάκι 500gr

Τα κουσκουσάκια "Της Γιαγιάς" σε συσκευασία 500γρ είναι μια γνωστή και αγαπημένη επιλογή στον χώρο της ελληνικής κουζίνας. Το κουσκουσάκι είναι ένα ελαφρύ, σιτάρινο προϊόν που χρησιμοποιείται για την παρασκευή διάφορων πιάτων.

Τιμή 2,01 €

Αβεζ αστράκι ψιλό 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Dermomed κρεμοσάπουνο ίρις 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,92 €