0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Ατομικό τσουρεκάκι με γέμιση πραλίνας φουντουκιού Minos 95 g. Στη MINOS η παράδοση είναι κληρονομιά. Κάθε γενιά συνεχίζει με μεράκι και έμπνευση, δημιουργώντας συνταγές βασισμένες σε μυρωδιές κλασσικές και γεύσεις αγαπημένες. Γλυκές στιγμές απόλαυσης στο σπίτι, στο γραφείο, με την οικογένεια ή με την παρέα!

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Τσουρέκι με Γέμιση Κάστανο και Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας Minos (520 g) Στη MINOS η παράδοση είναι κληρονομιά. Κάθε γενιά συνεχίζει με μεράκι και έμπνευση, δημιουργώντας συνταγές βασισμένες σε μυρωδιές κλασσικές και γεύσεις αγαπημένες. Γλυκές στιγμές απόλαυσης στο σπίτι, στο γραφείο, με την οικογένεια ή με την παρέα!

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Προϊόν εκλεκτής αρτοποιίας χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά. Τσουρέκι γεμιστό, με γέμιση κρέμας με γεύση βανίλια, πραλίνας φουντουκιού και επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας.

Balconi pancacao 10τεμ 280gr

1,93 €
Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Τα Balconi Pancacao πιθανώς είναι μια σειρά από γλυκά με συστατικά όπως μπισκότο, σοκολάτα ή κακάο, μπορεί να περιέχουν γέμιση ή επικάλυψη σοκολάτας. Τα συγκεκριμένα συσκευασμένα Balconi Pancacao που αναφέρετε είναι σε μορφή 10 τεμαχίων, με συνολικό βάρος 280 γραμμαρίων, πιθανώς για ευκολία στη μεταφορά και την ατομική κατανάλωση.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας