• Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr
  • Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr
  • Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr
  • Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr
  • Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr
  • Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr
  • Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr
  • Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

Lipton πράσινο τσάι με μανταρίνι και πορτοκάλι 20x1,8gr

Το πράσινο τσάι συναντάει τις αρωματικές φλούδες μανταρινιού και πορτοκαλιού και σας προσφέρει αυτό το μοναδικό αρωματικό τσάι Lipton.

11088
8722700210658
2,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια <17kJ / <4Κcal
Λιπαρά 0g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες <0,5g
εκ των οποίων σάκχαρα <0,5g
Πρωτεΐνες <0,5g
Αλάτι 0g
Συστατικά
Πράσινο τσάι, φυσικές αρωματικές ύλες, φλούδα μανταρινιού (2,9%), φλούδα πορτοκαλιού (2,9%).
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Οδηγίες Χρήσης
Σε 200ml φρεσκοβρασμένου νερού αφήνουμε ένα φακελάκι για 2-3 λεπτά (χωρίς γάλα, χωρίς ζάχαρη).
Πίνεται και κρύο.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Β.Σ.ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., 23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, 14565 Άγιος Στέφανος Αττικής

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!
Τιμή 1,40 €

Krocus kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Krocus Kozanis πράσινο τσάι με πιπερόριζα, γλυκόριζα & κρόκο Κοζάνης. Απόλαυσε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με την πικάντικη νότα της πιπερόριζας και τη γλυκόριζα που ξεχωρίζει. Απολαύστε μια φλούδα από τον κρόκο Κοζάνης σε κάθε κούπα σας, για μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει.
Τιμή 3,91 €

Evripos τσάι κεϋλάνης 10x1,5gr

Το Evripos τσάι κεϋλάνης 10x1,5gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και αρωματικό τσάι από την Κεϋλάνη. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα αυτού του υψηλής ποιότητας τσαγιού και αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το Evripos τσάι κεϋλάνης τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του πραγματικού τσαγιού!
Τιμή 1,31 €

El Greco τσάι πράσινο κεϋλάνης 20x1,3gr

Πράσινο τσάι με πλούσια αντιοξειδωτική δράσης που συμβάλει στη μείωση του σωματικού βάρους. Το πράσινο τσάι Κεϋλάνης προέρχεται από μία εξαιρετική ποικιλία, ιδανικό για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα με 100% φυσικά συστατικά. Προτιμήστε το με προσθήκη μελιού.

Τιμή 2,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Rizla χαρτάκια thin ciel 60 φύλλα

Xαρτάκια κανονικού πάχους, για στριφτό τσιγάρο, με φυτική κόλλα ακακίας χωρίς χλώριο και χημικά καύσης.

  • Μέγεθος: 70x35mm
  • Πάχος: Λεπτό
  • Καύση: Αργή
Τιμή 0,42 €

Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα γιορτής με τις όμορφες Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ! Με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα δώσουν έναν λαμπερό αέρα στο τραπέζι σας. Ιδανικές για το πασχαλινό γεύμα σας ή για ένα πάρτι με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους σας!
Τιμή 1,21 €

Μέλκα υγρή κόλλα κολλαρίσματος ρούχων 150gr

Κολλάρει, Φρεσκάρει, Λευκαίνει, Ξεκουράζει. Η κόλλα ΜΕΛΚΑ είναι ιδανική για το κολλάρισμα όλων των ρούχων και υφασμάτων όπως: Πουκάμισα, Κουρτίνες, Σεντόνια, Τραπεζομάντηλα, Δαντέλλες, Μπλούζες, Πλισσέδες, Παντελόνια, Καπέλλα, Καπέλλα ψάθινα και για όποιο άλλο ρούχο ή αξεσουάρ σας θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή του. Η κόλλα ΜΕΛΚΑ προφυλάσσει τα ρούχα από τη φθορά που προκαλούν η σκόνη και ο ήλιος. Κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο και δίνει άψογη όψη στα ρούχα σας.

Τιμή 1,28 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές ντεκαφεϊνέ 200gr

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση. Για την παρασκευή του καφέ NESCAFÉ® CLASSIC®, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση και το άρωμά του.

ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ:

2 (5γρ) κουταλάκι του γλυκού NESCAFÉ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό. Αν θέλουμε γάλα το προσθέτουμε στο τέλος.

ΓΙΑ ΚΡΥΟ:

2 κουταλάκια γλυκού καφέ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 30ml (5 κουταλιές της σούπας).

Τιμή 10,78 €