• Flamingo τραπεζομάντηλο βαμβακερό αλέκιαστο 150x150cm νο1260
  • Flamingo τραπεζομάντηλο βαμβακερό αλέκιαστο 150x150cm νο1260
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlamingo

Flamingo τραπεζομάντηλο βαμβακερό αλέκιαστο 150x150cm νο1260

Ανανεωμένο, μοντέρνο και πρωτότυπο, το βαμβακερό τραπεζομάντηλο Flamingo σε διάσταση 150x150cm είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον τραπεζικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Η ποιότητα του υλικού του και η αλέκιαστη υφή του δημιουργούν ένα αίσθημα απαλότητας και πολυτέλειας. Απογειώστε τη φινέτσα του χώρου σας με αυτό το μοναδικό τραπεζομάντηλο Flamingo νο1260.
22034
5206952014811
5,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο, σε λευκό χρώμα, από την εταιρεία Flamingo, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας! Επιπλέον, το μοτίβο με τα λουλούδια και τα κλαδιά, θα δώσει έναν ακόμη πιο εορταστικό τόνο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, γεμάτο πράσινο και λάμψη! Αποτελείται από συνθετικό ύφασμα πολυεστέρα, το οποίο είναι εύκολο στο καθάρισμα και δεν τσαλακώνεται. Για καλύτερη φροντίδα, προτείνεται πλύση και σιδέρωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, χρήση στεγνωτηρίου σε μέτριες θερμοκρασίες ή στεγνό καθάρισμα και δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού.

• Μήκος: 150εκ.

• Πλάτος: 150εκ.

• Υλικό: Ύφασμα

• Σύνθεση: 100% Πολυεστέρας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flamingo τραπεζομάντηλο βαμβακερό αλέκιαστο 150x150cm Νο1262

Φέρτε τον τροπικό παράδεισο στο τραπέζι σας με το Flamingo τραπεζομάντηλο αλεκιάστο βαμβακερό 150x150cm 1262. Με το φωτεινό σχέδιο και την ποιότητα του υλικού, αυτό το τραπεζομάντηλο θα δώσει έναν αέρα ζωντάνιας και φρεσκάδας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με στιλ και κομψότητα!
Τιμή 5,75 €

Tns τραπεζομάντηλο αλέκιαστο σχέδιο 7 140x180cm 39-950-1773

Με το Tns τραπεζομάντηλο αλέκιαστο σχέδιο 7 140x180cm 39-950-1773 της εταιρίας Tns, θα δώσετε έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 4,66 €

Lihong τσοχάκια στρόγγυλα 15x15mm 9τεμ

Τσοχάκια τα οποία θα προστατεύσουν το δάπεδο από γρατζουνιές και ζημιές κατά την καθημερινή χρήση επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες. Θα σας εξασφαλίσουν άνετη μετακίνηση των επίπλων σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη μείωση του θορύθου κάθε φορά που μετακινείτε τα έπιπλά σας. Η τσόχα που είναι κατασκευασμένα διαθέτει απαλό αλλά ανθεκτικό φινίρισμα.

Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντάς σας μέγιστη σταθερότητα.

Τιμή 0,47 €

Lihong τσοχάκια τετράγωνα 15x15mm 9τεμ

Τσοχάκια τα οποία θα προστατεύσουν το δάπεδο από γρατζουνιές και ζημιές κατά την καθημερινή χρήση επίπλων όπως τραπέζια και καρέκλες. Θα σας εξασφαλίσουν άνετη μετακίνηση των επίπλων σας, όποτε αυτό είναι απαραίτητο, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη μείωση του θορύθου κάθε φορά που μετακινείτε τα έπιπλά σας. Η τσόχα που είναι κατασκευασμένα διαθέτει απαλό αλλά ανθεκτικό φινίρισμα.

Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με βανίλια 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς. 

Τιμή 1,09 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 0,52 €

Καπάκι πιπίλα ελληνική μαύρη 14-16oz 100τεμ

Η μαύρη ελληνική πιπίλα με το καπάκι 14-16oz είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τον καφέ σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και το μοντέρνο design της, δεν θα μπορείτε πια να αντισταθείτε στην απόλαυση του αγαπημένου σας ροφήματος. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 100 τεμαχίων και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,69 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one λεμόνι 57τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 57τεμ θα κάνουν τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το αρωματικό λεμόνι, θα νιώσετε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε τις Fairy ταμπλέτες τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 11,27 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού