Τρίφτες

Ενεργά φίλτρα

Estia τρίφτης για φρούτα και λαχανικά ανοξείδωτος 24cm

Ο τρίφτης φρούτων και λαχανικών Estia ανοξείδωτος 24cm είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσετε τα υγιεινά γεύματά σας με άνεση και ακρίβεια. Απολαύστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε λίγα λεπτά, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του ανοξείδωτου υλικού. Αποκτήστε τον τρίφτη Estia τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας.
Τιμή 2,11 €

Estia τρίφτης εσπεριδοειδών zester ανοξείδωτο 32x3x3cm

Ο τρίφτης εσπεριδοειδών zester της εταιρίας Estia είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τις ακριβείς και εύκολες κινήσεις του, μπορείτε να προσθέσετε φρεσκάδα και γεύση στα φαγητά σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Η κομψή σχεδίαση του και η ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα το καθιστούν ένα αξιόπιστο εργαλείο που θα σας χαρίσει χρόνια χρήσης. Αποκτήστε τον τρίφτη Estia τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 5,62 €

Estia τρίφτης τυριού ανοξείδωτος 24cm

Βασικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 11x8.2x24cm

Βάρος: 0.201kg

Ανοξείδωτος τρίφτης 4 πλευρών με διαφορετικό κόψιμο-τρίψιμο στην καθεμία. Από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό, πολύ πρακτικό εργαλείο και εύκολο στον καθαρισμό.

Τιμή 4,14 €

Nava misty τρίφτης χειρός για φρούτα και λαχανικά ανοξείδωτος 24,8x11,2x0,8cm

Ο τρίφτης χειρός Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Με τις διαστάσεις 24,8x11,2x0,8cm και την ανοξείδωτη κατασκευή του, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και διευκολύνετε την καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 1,66 €

Nava misty τρίφτης χειρός με 4 πλευρές ανοξείδωτος 23x11,6cm

Ο τρίφτης χειρός Nava misty με τις 4 πλευρές ανοξείδωτου χάλυβα δημιουργεί την ιδανική τριβή για να τρίβετε τα μπαχαρικά και τα τρόφιμα σας με ευκολία και ακρίβεια. Με μέγεθος 23x11,6cm, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τρίφτη χειρός Nava misty τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την απόλαυση του μαγειρέματος!
Τιμή 7,27 €

Τρίφτης τυριού ανοξείδωτος

Το τρίφτη τυριού ανοξείδωτος είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του τυριού. Με τον ανοξείδωτο σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο τυρί σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε τον τρίφτη τυριού ανοξείδωτο και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 8,84 €

Τρίφτης χειρός κυδωνιού 1τεμ

Η τριφτή χειρός κυδωνιού 1τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ευκολία στη χρήση της, αυτή η τριφτή θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε γρήγορα και εύκολα φρέσκο κυδώνι. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απαραίτητο εργαλείο!
Τιμή 3,29 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού