• Nava misty τρίφτης χειρός με 4 πλευρές ανοξείδωτος 23x11,6cm Nava - 1
  • Nava misty τρίφτης χειρός με 4 πλευρές ανοξείδωτος 23x11,6cm Nava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty τρίφτης χειρός με 4 πλευρές ανοξείδωτος 23x11,6cm

Ο τρίφτης χειρός Nava misty με τις 4 πλευρές ανοξείδωτου χάλυβα δημιουργεί την ιδανική τριβή για να τρίβετε τα μπαχαρικά και τα τρόφιμα σας με ευκολία και ακρίβεια. Με μέγεθος 23x11,6cm, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τρίφτη χειρός Nava misty τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την απόλαυση του μαγειρέματος!
16833
5205746895407
7,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer τρίφτης χειρός για τυριά ανοξείδωτος 25,5cm

Ο τρίφτης χειρός Nava Acer είναι η ιδανική λύση για το τυρί σας. Με το ανοξείδωτο σχεδιασμό του και το μήκος 25,5cm, σας επιτρέπει να τρίβετε εύκολα και γρήγορα κάθε τύπο τυριού. Απολαύστε φρέσκο τυρί σε κάθε μπουκιά και δημιουργήστε υπέροχες συνταγές με τον τρίφτη χειρός Nava Acer. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,11 €

Τρίφτης τυριού ανοξείδωτος

Το τρίφτη τυριού ανοξείδωτος είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του τυριού. Με τον ανοξείδωτο σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο τυρί σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε τον τρίφτη τυριού ανοξείδωτο και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 8,84 €

Nava misty τρίφτης χειρός για φρούτα και λαχανικά ανοξείδωτος 24,8x11,2x0,8cm

Ο τρίφτης χειρός Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Με τις διαστάσεις 24,8x11,2x0,8cm και την ανοξείδωτη κατασκευή του, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και διευκολύνετε την καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 1,66 €

Nava acer τρίφτης χειρός με 4 πλευρές ανοξείδωτος 20,5x9,1x6,6cm

Ο τρίφτης χειρός Nava acer είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μαγειρικής περιπέτειας. Με τις 4 πλευρές ανοξείδωτου ατσαλιού, σας επιτρέπει να τρίβετε εύκολα και γρήγορα όλα τα μυρωδικά και τα τρόφιμα που χρειάζεστε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με τις διαστάσεις 20,5x9,1x6,6cm, είναι άνετος στη χρήση και εύκολος στη φύλαξη. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ

Τα νέα μαντήλια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με εκχύλισμα ορχιδέας & βιταμίνη F, είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αφαιρούν αποτελεσματικά με 1 κίνηση* ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ & μάσκαρα, απαλλάσσοντας επιπλέον την επιδερμίδα από τους ρύπους. Η νέα σύνθεση ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. *7 στις 10 γυναίκες συμφωνούν ότι προσφέρουν αποτελεσματικότητα με 1 κίνηση. Έρευνα σε 480 γυναίκες. In Vivo μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Τιμή 2,39 €

Farcom HD color βαφή μαλλιών N/B 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μπλε απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €