• Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 60 φύλλα 17x24cm
  • Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 60 φύλλα 17x24cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSimple

Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 60 φύλλα 17x24cm

Το Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 60 φύλλων 17x24cm 14584 είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να κρατήσετε τα σημειώματά σας σε τάξη. Με την πρακτική του σπιράλ σχεδίαση, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το τετράδιο επίπεδα και να γράψετε άνετα. Με μέγεθος 17x24cm, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σχολείο, το γραφείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και ποιοτικό τετράδιο για τις α
20330
5203296001491
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων Α4 60 φύλλα

Το Simple τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων Α4 με 60 φύλλα είναι ιδανικό για να οργανώσετε τις σημειώσεις και τις ιδέες σας. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και ανθεκτικό σπιράλ, το Simple τετράδιο είναι ο συνοδός σας σε κάθε καθημερινή εργασία. Με τον απλό και λιτό σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και αποτελεσματικοί σε κάθε σας δραστηριότητα.
Τιμή 2,24 €

Select τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 21x29

Αυτό το τετράδιο σπιράλ 2 θεμάτων 21x29 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθημερινή δραστηριότητα. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, θα σας συνοδεύει παντού, είτε είστε στο γραφείο, στο σχολείο ή στο σπίτι. Με το μέγεθος του 21x29, μπορείτε να γράψετε τις σημειώσεις σας με άνεση και άνετα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με αυτό το υπέροχο τετράδιο.
Τιμή 2,76 €

Premium μπλοκ σπιράλ ριγέ Nο2 50 φύλλα

Η Premium σπιράλ ριγέ Νο2 μπλοκ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαθητή και επαγγελματία. Με τα 50 φύλλα που προσφέρει, μπορείτε να κρατήσετε όλες τις σημειώσεις σας οργανωμένες και ευανάγνωστες. Η ποιότητα κατασκευής του μπλοκ εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ οι λεπτομέρειες στο design του το κάνουν ένα μοναδικό προϊόν που ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Premium μπλοκ σπιράλ ριγέ Νο2 και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας
Τιμή 0,48 €

Salko-paper τετράδιο πλαστικό ριγέ ex-blue 50 φυλλων 17x25cm

Το τετράδιο πλαστικό ριγέ 50 φύλλων 17x25cm ex-blue 2077 είναι το ιδανικό εργαλείο για όλους τους λάτρεις της οργάνωσης και της διαχείρισης των καθημερινών καθηκόντων τους. Με την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του και τις σαφείς ρίγες, θα μπορείτε να κρατήσετε τις σημειώσεις σας τακτοποιημένες και ευανάγνωστες. Μην αφήνετε τίποτα να ξεφύγει από την προσοχή σας - αποκτήστε το τετράδιο πλαστικό ριγέ 50 φύλλων σήμερα και αναβαθμίστε την καθημεριν?
Τιμή 1,23 €

Premium μπλοκ σπιράλ λευκό 11,5x16,5 No3 50 φύλλα

Το Premium μπλοκ σπιράλ λευκό 11,5x16,5 No3 50 φύλλα της εταιρίας Premium είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σημειώσεις σας με άνεση και στυλ. Με τις εξαιρετικά λευκές σελίδες του και το ανθεκτικό σπιράλ, αυτό το μπλοκ είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα μπλοκ στην αγορά και να αναβαθμίσετε την οργάνωσή σας σήμερα!
Τιμή 0,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 1,1kg

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Τιμή 47,99 €

Septona dry plus υποσέντονα 90x60cm 15τεμ

Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Με 5 στρώματα προστασίας:

1.Καπιτονέ κάλυμμα για αποτελεσματική διάχυση των υγρών

2. Άνω απορροφητικό φύλλο

3. Υπέρ-απορροφητικό στρώμα τεχνολογίας SAP (Super Absorbing Polymer) για συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό

4. Κάτω απορροφητικό φύλλο

5. Αδιάβροχο κάλυμμα που δε γλιστράει.

Τιμή 3,72 €

Luxe σκυλοτροφή μοσχάρι πατέ 150gr

Η Luxe σκυλοτροφή μοσχάρι πατέ 150gr είναι η τέλεια επιλογή για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Με φρέσκο μοσχάρι που προέρχεται από τους καλύτερους προμηθευτές, αυτό το πατέ θα γεμίσει το σκυλάκι σας με ενέργεια και υγεία. Η Luxe διαθέτει μια μοναδική συνταγή που εξασφαλίζει την πλήρη διατροφή και γεύση, κάνοντας το κάθε γεύμα μια απόλαυση. Αφήστε τον τετράποδο φίλο σας να απολαύσει την απόλυτη λιχουδιά με τη Luxe σκυλοτροφή μοσχάρι πατέ 150gr. Απο
Τιμή 0,66 €

Novel clarity κρεμοσάπουνο με αντλία ρόδι & μούρα 500ml

Το Clarity υγρό καθαρισμού χεριών προσφέρει καθαρισμό των χεριών σας και ευχάριστο, πλούσιο άρωμα. Ο συνδυασμός πλούσιου αφρού, και ενυδατικών συστατικών αποτελεί το Clever ιδανική λύση για τον καταναλωτή και επαγγελματία. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Guava sensations,Sea Breeze, Acai Berry & Ρόδι.

Τιμή 1,50 €