• Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
  • Cover βενζινόκολλα 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCover

Cover βενζινόκολλα 30gr

Η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ψάχνει για αξιόπιστη και αποτελεσματική βενζινόκολλα. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, η Cover βενζινόκολλα 30gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αποκτήστε την τώρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.
19358
5201507000721
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Βενζινόκολλα 30gr με νέα δυνατή σύνθεση για γερές και ανθεκτικές συγκολλήσεις για ξύλο, λάστιχο, δέρμα, δερματίνη, πλαστικά κ.α. 

Ιδανικό για για μικροκατασκευές και επιδιορθώσεις. 

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Logo Ταινία Συσκευασίας Διάφανη Αθόρυβη 48mm x 66m

Διάφανη ταινία συσκευασίας αθόρυβη της εταιρείας Logo, με πλάτος 48 χιλιοστά και μήκος 66 μέτρα. Ιδανική για διάφορες χρήσεις, προσφέρει ασφάλεια στην μεταφορά των αντικειμένων σας και είναι κατάλληλη για μετακομίσεις, μεταφορικές εταιρίες, συσκευαστήρια, κατασκευές και άλλου είδους εργασίες. Διατίθεται ανά τεμάχιο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τύπος: Αθόρυβη

Πλάτος: 48mm

Μήκος: 66m

Τιμή 1,77 €

Primo ταινία υφασμάτινη γκρι 48mm x 10mt

Η Primo ταινία υφασμάτινη γκρι 48mm x 10mt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αξιοπιστία της εταιρίας Primo, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για την καθημερινή σας εργασία!
Τιμή 1,05 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία μπλε 19mm x 18,3m είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επισκευή ή εργασία που χρειάζεται μόνωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην αφήνετε καμία επιφάνεια απροστάτευτη - επιλέξτε τη Logo tape eco μονωτική ταινία για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 0,79 €

Λαστιχακια 1kg 202/1,5

Τα λαστιχάκια 1kg 202/1,5 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ελαστικότητα και αντοχή. Με τον μοναδικό σχεδιασμό τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία και ασφάλεια κατά την άσκηση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στις προπονήσεις σας μια νέα διάσταση!
Τιμή 5,01 €

UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm ανταλλακτικό

Η UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm είναι το ιδανικό ανταλλακτικό που θα σας βοηθήσει σε κάθε καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας UHU, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν θα σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία και αποτελεσματικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε το UHU κόλλα rollafix διαφανή 19mm x 25mm τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο εργαστήριο ή στο σπίτι!
Τιμή 2,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla ζυμαρικά λινγκουίνι ολικής άλεσης 500gr

Η Barilla Ολικής Linguine 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές και νόστιμες γεύσεις. Με τη μοναδική ποιότητα της Barilla και την πλούσια γεύση της ολικής λιγκουίνι, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη με το αγαπημένο σας σάλτσα και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
Τιμή 1,78 €

HF αρωματικό κερί σανταλόξυλο 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108

Το Dk μπωλ παστας 200cc 50τεμ διαφανο 0108 της εταιρίας Dk είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας γεύματα με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το μπωλ παστας θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας με το Dk μπωλ παστας!
Τιμή 6,12 €

Soflan υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα classic 15μεζ 900ml

Το Soflan υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα classic 15μεζ 900ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που απομακρύνει τους λεκέδες και δίνει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, το Soflan θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται και να μοιάζουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φροντίδα για τα ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα σας.
Τιμή 3,06 €

El Greco τσάι μαύρο με περγαμόντο 20x1,3gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας El Greco έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,89 €