• Snickers σοκολάτα 40x50gr
  • Snickers σοκολάτα 40x50gr

Snickers σοκολάτα 40x50gr

50131
5900951311512
22,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης sweet and balance σοκολατάκια με γέμιση πραλίνας και στέβια 40gr

Τα Γιώτης sweet and balance σοκολατάκια με γέμιση πραλίνας και στέβια 40gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γλυκύτητας και υγείας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την γεύση της πραλίνας χωρίς ενοχές!
Τιμή 1,45 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας κλασική 2x100gr

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ξεκίνησε να παρασκευάζεται στην Αθήνα το 1861 και ήταν η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Η συνταγή και η συσκευασία αυτής της θρυλικής σοκολάτας παρέμειναν ίδιες από την ημέρα της δημιουργίας της, συνδυάζοντας έτσι την πιο έντονη σοκολατένια απόλαυση με την κλασική αξία της αυθεντικής σοκολάτας Υγείας Παυλίδη.

Τιμή 2,88 €
  • Πακέτο

Crunch λευκή σοκολάτα με κόκκους δημητριακών 100gr

Λευκή σοκολάτα με τραγανούς κόκκους δημητριακών.

Η χαρακτηριστική γεύση της CRUNCH προέρχεται από το μοναδικό συνδυασμό πλούσιας σοκολάτας και τραγανών δημητριακών.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Τιμή 1,60 €

Snickers σοκολάτα 4x50gr

Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με μαλακό νουγκά, καραμέλα και τραγανά φιστίκια. σε οικονομική συσκευασία. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Η συσκευασία περιέχει 4 μπάρες.

Τιμή 2,29 €
  • Πακέτο

Γιώτης sweet and balance σοκολάτα με stevia 70gr

Η σοκολάτα Γιώτης sweet and balance με stevia 70gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γλυκές στιγμές χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με τη γεύση της πλούσιας σοκολάτας και την ελαφριά γλυκύτητα της stevia, θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να τη θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την χωρίς ενοχές και αποκτήστε την τώρα για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό με έναν υγιεινό τρόπο.
Τιμή 2,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml της εταιρίας Fresh Box είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με μια χωρητικότητα 800ml, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για το σχολείο, τη δουλειά ή το ταξίδι σας. Το καπάκι του εξασφαλίζει ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και ασφαλές μέχρι τη στιγμή που θα το καταναλώσετε. Αποκτήστε το Fresh box σήμερα και απολαύστε το φαγητό σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,58 €

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 22gr

Το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αρωματικό εμπνευσμένο από τις φρέσκες βανίλιες της Μαδαγασκάρης. Με την αναζωογονητική του γεύση και τη μακρά προστασία από την κακοσμία του στόματος, το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και γλυκιάς γεύσης!
Τιμή 0,91 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα με αντλία 500ml

Το Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα 500ml είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της φρεσκάδας και της απαλότητας. Η μοναδική του φόρμουλα με καρύδα θα αφήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και μεταξένιο. Απολαύστε την πολυτέλεια του Farcom arlem κρεμοσάπουνου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν.
Τιμή 1,27 €

Septona σερβιέτες feel free normal 10τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 10τμχ

Τιμή 1,49 €

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €