• Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη 100gr
  • Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη 100gr

Η νέα Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που θέλουν να διατηρήσουν μια υγιεινή διατροφή. Με την απαλή της γεύση και την χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υψηλές θερμίδες και να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση χωρίς ενοχές. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
32290
5201127010087
2,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr

Το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γλύκας και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Με τη μοναδική συνδυαστική γεύση της Kinder, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το υπέροχο σοκολατένιο αυγό και ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα του. Αγοράστε τώρα το Kinder έκπληξη αυγό 3x20gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Τιμή 4,52 €
Roshen lacmi σοκολάτα milk filling & crunchy cookies 100gr
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen lacmi σοκολάτα milk filling & crunchy cookies 100gr

Η Roshen lacmi σοκολάτα με γέμιση γάλακτος και τραγανά μπισκότα 100gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η συνδυασμένη γεύση της πλούσιας σοκολάτας με την γεμάτη γεύση γάλακτος και τα τραγανά μπισκότα θα σας κάνει να θέλετε να τη δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γλυκιά απόλαυση της Roshen lacmi σοκολάτας.
Κανονική τιμή 1,49 € Τιμή 1,13 €
  • -0,36 €
  • -0,36 €

Kinder cards 128gr

Τα Kinder cards 128gr είναι η τέλεια λύση για ένα νόστιμο σνακ που θα ικανοποιήσει κάθε γευστική επιθυμία. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, τα Kinder cards είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό διάλειμμα στη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 3,55 €

Tony's chocolonely σοκολάτα υγείας με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι με 51% κακάο 180gr

Η σοκολάτα Tony's Chocolonely με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι είναι μια απολαυστική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με 51% κακάο, αυτή η σοκολάτα υγείας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε την σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν ενυδατική φροντίδα 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν με γάλα αμυγδάλου καθαρίζει τα μαλλιά και ενυδατώνει σε βάθος το ξηρό τριχωτό της κεφαλής. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το Dry Scalp έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα, ενυδατωμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr

Τα Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με μια δόση πρωτοτυπίας. Με την αγνή γεύση τζατζικιού, αυτά τα πατατάκια θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τα Pringles passport τζατζίκι να σας καθηλώσουν και να σας κάνουν να τα αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,42 €

Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt

Το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή του γεύση και την αρωματική του εμπειρία, θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όπου αλλού θελήσετε να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας στις δημιουργίες σας. Αποκτήστε το Arion food ξύδι από λευκό κρασί 4lt τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικά καλής γεύσης!
Τιμή 2,94 €

Βίκος βυσσινάδα 6x330ml

Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά αναψυκτικά και υπόσχονται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική τους γεύση.

Τιμή 3,55 €