• Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr

Η σοκολάτα υγείας Παυλίδης είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα γευστικό και υγιεινό σνακ. Με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα, προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Δοκιμάστε την σήμερα και αφεθείτε στην απόλαυση!
15548
7622210950116
1,95 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιον σοκολάτα double γάλακτος & λευκή 100gr

Για όσους δεν μπορούν να διαλέξουν μεταξύ της σοκολάτας γάλακτος και της λευκής σοκολάτας, η ΙΟΝ δημιούργησε την DOUBLE. Ένα επίπεδο λευκής σοκολάτας επάνω και ένα επίπεδο σοκολάτας γάλακτος κάτω.

Τιμή 2,17 €

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου σε stick 35gr

Η νέα σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον σε stick 35gr θα σας κάνει να αισθανθείτε μια απόλαυση χωρίς τέλος. Με την απαλή γεύση της σοκολάτας να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των αμυγδάλων, θα νιώσετε την απόλυτη ευχαρίστηση κάθε φορά που την δοκιμάζετε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα, για μια γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 1,12 €

Lacta σοκολάτα sandwich oreo 92gr

Κλασσική σοκολάτα γάλακτος με την χαρακτηριστική γεύση της Lacta, αγκαλιάζει ολόκληρα μπισκοτάκια Oreo με κρέμα βανίλιας, δημιουργώντας έναν συνδυασμό σοκολάτας και μπισκότου Oreo.

Τιμή 1,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Carroten αντιηλιακό διάφανο spray men cooling SPF30 200ml

Ανακαλύψτε τη δροσιά και την προστασία που προσφέρει το Carroten αντιηλιακό διάφανο spray men cooling SPF30 200ml. Με αντηλιακή προστασία και δροσερή αίσθηση, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τους άνδρες που αναζητούν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των ηλιόλουστων ημερών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια και άνεση.
Τιμή 7,40 €

Coca cola αναψυκτικό original 6x330ml

Η αυθεντική γεύση Coca-Cola με υπέροχη δροσιστική γεύση, που εδώ και 130 χρόνια, έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 3,97 €
  • Πακέτο

Milka μπισκότα choc & choc με σοκολάτα 150gr

Τα Milka μπισκότα choc & choc είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση με πλούσια σοκολάτα. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα choc & choc τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,00 €

Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr

Το Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr της εταιρίας Sdoukos είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τα ωμά φυστίκια κελυφωτά σε κάθε διάσταση και απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,55 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μικρές με χερούλια 54x60cm 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων Endless θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Με το μέγεθος τους 54x60cm και τα άνετα χερούλια, είναι ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ανανεωμένη αύρα που θα φέρουν στο χώρο σας. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες απορριμμάτων και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,34 €