• Always σερβιέτες duo platinum super 14τεμ
  • Always σερβιέτες duo platinum super 14τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιέτες duo platinum super 14τεμ

Το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα υγιεινής. Με την υπέροχη σχεδίαση και την απόλυτη προστασία που προσφέρει, το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ασφαλείς όλη την ημέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Αποκτήστε το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs τώρα και αναδείξτε την εσωτερική σας ομο
41582
8001090444998
2,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Always extra protect σερβιετάκια large 52τεμ

Νιώστε φρέσκια και καθαρή όλη μέρα με τα Σερβιετάκια Always Dailies Extra Protect Large Fresh με άρωμα. Με τεχνολογία που εξουδετερώνει τις οσμές και ζώνη απορροφητικότητας, τα Σερβιετάκια Always Dailies Extra Protect Large σας παρέχουν μεγαλύτερο μήκος για επιπλέον προστασία και φρεσκάδα. Ιδανικά για κολπικές εκκρίσεις ή ως επιπλέον προστασία για ακανόνιστες περιόδους.

Τιμή 3,79 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €

Sani lady pants No3 large 12τεμ

Τα Sani Lady pants είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες, για να προσφέρουν απορροφητικότητα, διακριτικότητα, άνεση και φιλική προστασία στο δέρμα. Με υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας και υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Super λεπτά και με τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Χάρη στην ειδική τεχνολογία Odour Contol στον πυρήνα και στο ελαφρύ τους άρωμα, προσφέρουν αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Στο χρώμα του δέρματος για ακόμα μεγαλύτερη διακριτικότητα.

Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

Τιμή 8,22 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,45 €

Always σερβιέτες classic night 8τεμ

Οι Always σερβιέτες classic night 8τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις νύχτες σας. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη προστασία, σας εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Αποκτήστε τώρα τις Always σερβιέτες classic night 8τεμ και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης προστασίας κάθε νύχτα.
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda σιρόπι παγωτού μπανάνα 1kg

AGRIFREDA. Το σιρόπι παγωτού με γεύση μπανάνας της AGRIFREDA είναι η τέλεια προσθήκη στο αγαπημένο σας παγωτό. Με την εκλεκτή γεύση της μπανάνας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τη γλυκιά μυρωδιά και την απαλή υφή του να σας κατακτήσουν και να σας κάνουν να το προτιμήσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΜΠΑΝΑΝΑ) τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,83 €

Stamos σπανακοτυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια παραδοσιακή γεύση από τον τόπο της Πηλίου. Με φρέσκο σπανάκι και γευστικό τυρί, η γεύση της Stamos σπανακοτυρόπιτας θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε δείμα. Απολαύστε μια νόστιμη και τραγανή πίτα που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τη Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση της!
Τιμή 4,63 €

Παπουτσάνης σαπούνι πράσινο ελαιόλαδου 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται, το παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,55 €