• Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
  • Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΤυρολέζα

Τυρολέζα ρύζι καστανό 500gr

Καστανό ρύζι από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Ιδανικό για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

6351
5200325417117
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το καστανό ρύζι είναι ολικής αλέσεως. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει όλα τα μέρη του κόκκου -συμπεριλαμβανομένου του ινώδους πίτουρου και της θρεπτικής φύτρας. Το λευκό, από την άλλη πλευρά, δεν έχει το πίτουρο και την φύτρα, παρά μόνο το ενδοσπέρμιο του κόκκου.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrino bistro ριζότο αυγολέμονο 200gr

Απολαύστε το νόστιμο και θρεπτικό ριζότο αυγολέμονο 200gr της Agrino! Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 3,55 €

Μακο ρύζι γλασέ 500gr

Ρύζι γλασέ της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Το γλασέ έχει λευκό χρώμα και κόκκο στρογγυλό και παχουλό. Είναι ιδιαίτερα αμυλώδες, με πηκτική ιδιότητα, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για σούπες, πίτες και γλυκά όπως το ρυζόγαλο. Προτιμάται και σε άλλα φαγητά όπως τα γεμιστά.

Τιμή 1,03 €

Μακο ρύζι καρολίνα 500gr

Ρύζι καρολίνα της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Πρόκειται για λευκό και μεσόσπερμο ρύζι. Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς όμως να λιώσει και έτσι δίνει ένα ζουμερό φαγητό. Όταν θέλετε να γεμίσετε λαχανικά σε συνταγές όπως λαχανοντολμάδες, γεμιστά, ντολμαδάκια, κολοκύθια αυγολέμονο, είναι το ρύζι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, αρκεί να το διαχειριστείτε σωστά.

Τιμή 1,06 €

Agrino ρύζι exotic wild 500gr

Το Agrino ρύζι exotic wild 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Με τον πλούσιο και εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα, αυτό το ρύζι θα σας ταξιδέψει με την αυθεντική του γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε τη μαγεία που κρύβει μέσα του.
Τιμή 4,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Bodycare πάνες ακράτειας large 10τεμ

Έχουν ανατομικό σχήμα ,εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, και απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές .

Κατάλληλες για άντρες και γυναίκες.

Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην E.U.

Συσκευασία σε πακέτο των 10 τμχ

Τιμή 3,89 €

Αλλατίνη γεμιστά μπισκότα με κακάο & βανίλια 2x200gr

Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε σε κάθε ελληνικό σπίτι προϊόντα Αλλατίνη φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα. Επιλέγουμε συνειδητά να πρεσβεύουμε την Καλοσύνη, μία από τις διαχρονικές μας αξίες, που βρίσκεται στη βάση της σύγχρονης, ισορροπημένης διατροφής.

Τα κλασικά & αγαπημένα μπισκότα Γεμιστά, σε τρεις μοναδικές γεύσεις: Βανίλια, Κακάο, Κακάο & Βανίλια! 

Τιμή 1,98 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων unstoppables 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Ανακαλύψτε τη μοναδική σύνθεση του Ariel υγρού 23μεζ με τα απίστευτα Unstoppables! Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που αφήνει στα ρούχα σας, και αποκτήστε τώρα ένα δώρο με την αγορά σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 13,29 €

Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr

Τα Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με μια δόση πρωτοτυπίας. Με την αγνή γεύση τζατζικιού, αυτά τα πατατάκια θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τα Pringles passport τζατζίκι να σας καθηλώσουν και να σας κάνουν να τα αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,42 €

Ωμέγα ρεβύθια χονδρά 500gr

Πλούσια σε φώσφορο και ασβέστιο είναι από τα πιο νόστιμα όσπρια για παραδοσιακές συνταγές όπως Ρεβίθια με πράσα.Πλούσιο σε Πρωτεϊνες.

Τιμή 2,06 €