Ποτήρια χάρτινα

Ενεργά φίλτρα

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ποιότητα και την αντοχή του χάρτινου double wall design, αυτά τα ποτήρια είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,52 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 16oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 16oz 25τεμ της εταιρίας Barista είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας καφέ. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Η διπλή επένδυση του ποτηριού διατηρεί τη θερμοκρασία του ροφήματός σας για περισσότερη ώρα, ενώ η μεγάλη χωρητικότητα των 16 ουγκιών θα σας κάνει να απολαύσετε τον καφέ σας χωρίς να σας λείψει ποτέ. Αποκτήστε τώρα το Barista ποτήρι χ
Τιμή 1,76 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του, θα απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και στυλ. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια κούπα καφέ με το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ!
Τιμή 1,43 €

Coffee roasters ποτήρι χάρτινο 16oz 50τεμ

Ζεστός καφές, φρεσκοκομμένος και αρωματικός, απολαυστικός και θρεπτικός. Αυτό το ποτήρι χάρτινο 16oz 50τεμ θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τον καφέ σας όπου και αν βρίσκεστε. Άνετο και βολικό, ιδανικό για το γραφείο, το σχολείο, το ταξίδι ή ακόμη και για το σπίτι. Απολαύστε την εμπειρία του καλύτερου καφέ με τα Coffee Roasters!
Τιμή 2,18 €

Coffee roasters ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με το ποτήρι χάρτινο double wall 8oz της Coffee Roasters. Με μοναδικό design και ποιότητα κατασκευής, αυτό το ποτήρι θα σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,27 €

Coffee speciality ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ

Το Coffee Speciality ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν την τελειότητα σε κάθε γουλιά. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του, αυτό το ποτήρι θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του καφέ σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με τον αγαπημένο σας καφέ!
Τιμή 1,69 €

Coffee Time χάρτινα ποτήρια double wall 12-14οz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 414ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 414ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,52 €

Coffee time χάρτινα ποτήρια double wall 16οz 20τεμ

Τα Coffee Time χάρτινα ποτήρια double wall 16οz 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας καφέ. Κρατάνε τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο και προσφέρουν άνεση και ευκολία στη χρήση. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και ποιότητα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαρροή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 1,61 €

Coffee Time χάρτινα ποτήρια double wall 8οz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,27 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ

Απολαύστε τον φρέσκο καφέ σας με τα χάρτινα ποτήρια 8oz της Fresh Coffee! Ιδανικά για το γρήγορο πρωινό σας ή για ένα γρήγορο διάλειμμα στο γραφείο. Με ποιοτικό χαρτί που δεν διαρρέει και εξαιρετική εμφάνιση, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν την καθημερινή σας καφεΐνη ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,27 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 355ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 355ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,76 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 236ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 236ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,60 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια στενά 12oz 50τεμ

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με τα φρέσκα χάρτινα ποτήρια 12oz της Fresh Coffee! Ιδανικά για να απολαύσετε τον καφέ σας στο γραφείο, στο σπίτι ή εν κινήσει. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους, αυτά τα ποτήρια θα σας προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία καφέ κάθε φορά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με τα Fresh Coffee χάρτινα ποτήρια!
Τιμή 1,55 €

Kraft ποτήρι χάρτινο double wall 12oz σετ με καπάκι πιπίλα 15τεμ

Το Kraft ποτήρι χάρτινο double wall 12oz σετ με καπάκι πιπίλα 15τεμ της εταιρίας Kraft είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας! Με τη διπλή επένδυση και το ανθεκτικό χαρτί, διατηρεί τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο, ενώ το καπάκι με πιπίλα το καθιστά βολικό για να το πάρετε μαζί σας. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση, χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα τον απολαύσετε!
Τιμή 1,76 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 355ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 355ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,60 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 16oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 473ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 473ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,76 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης διπλότοιχο (DW) κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml ή 8oz. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε καφέ χρώμα ατύπωτο και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,38 €

Premium coffee χάρτινα ποτήρια 12-14oz 50τεμ

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με τα premium χάρτινα ποτήρια 12-14oz της Premium Coffee. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτικό υλικό, αυτά τα ποτήρια θα σας προσφέρουν μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία ποτού. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση του καφέ σας σε κάθε περίσταση.
Τιμή 1,76 €

Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 50τεμ

Απολαύστε τον καλύτερο καφέ σας με τα Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 50τεμ από την εταιρία Premium Coffee. Κρατήστε τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Premium Coffee, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα τέτοιο προϊόν. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφεΐνη!
Τιμή 2,24 €

Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 16oz 20τεμ

Τα Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 16oz 20τεμ από την εταιρία Premium Coffee είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία καφέ. Με την ποιότητα και την αντοχή τους, αυτά τα ποτήρια θα σας κρατήσουν συντροφιά σε κάθε σας καφεϊκή απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία καφέ!
Τιμή 1,76 €

Ripple best coffee χάρτινα ποτήρια 12oz 25τεμ

Το Ripple best coffee χάρτινα ποτήρια 12oz 25τεμ της εταιρίας Best είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας χάρτινο υλικό, τα ποτήρια διαθέτουν ενισχυμένη κατασκευή που τα καθιστά ανθεκτικά και ιδανικά για κάθε περίσταση. Με την χωρητικότητα των 12oz, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε κάθε γουλιά με το Ripple best coffee χάρτινα ποτήρι
Τιμή 1,93 €

Ripple best coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,58 €

Μαύρο ποτήρι χάρτινο 12-14οz 50τεμ

Το μαύρο ποτήρι χάρτινο 12-14οz 50τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ και άνεση. Με μια χωρητικότητα 12-14 ουγκών, αυτό το ποτήρι είναι ιδανικό για καφέ, τσάι, ζεστό σοκολάτα και πολλά άλλα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί, είναι ανθεκτικό και βολικό για κάθε χρήση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ!
Τιμή 1,76 €

Μαύρο ποτήρι χάρτινο 4oz 50τεμ

Το μαύρο ποτήρι χάρτινο 4oz 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Κομψό, πρακτικό και ποιοτικό, αυτό το ποτήρι θα κάνει την εμπειρία πίσω από το μπαρ πραγματικά αξέχαστη. Μην χάσετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το επόμενο event σας με αυτό το εκλεπτυσμένο ποτήρι! Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες με το στυλ και την ποιότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,76 €

Μαύρο ποτήρι χάρτινο 8οz 50τεμ

Ανανεωτικό, κομψό, πρακτικό και οικονομικό, το μαύρο ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ της εταιρίας μας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε είδους εκδηλώσεις και συναθροίσεις. Με μοντέρνο design και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το ποτήρι θα κάνει την κάθε σας στιγμή αξέχαστη. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τους πάντες άφωνους με το στυλ και την ποιότητα του!
Τιμή 1,26 €

Μαύρο ποτήρι χάρτινο double wall 16oz 25τεμ

Το μαύρο ποτήρι χάρτινο double wall 16oz 25τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ποτό. Με την διπλή τοιχώματος, διατηρεί τη θερμοκρασία του ποτού σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ το μαύρο χρώμα του προσδίδει μια πινελιά πολυτέλειας στην εμφάνισή του. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτό το ποτήρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,76 €

Μαύρο ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ

Απολαύστε τον καφέ σας σε στυλ με το Μαύρο ποτήρι χάρτινο double wall 8oz 25τεμ! Ιδανικό για κάθε περίσταση, αυτό το ποτήρι προσφέρει υψηλή ποιότητα και αντοχή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,27 €

Ποτήρια χάρτινα διπλότοιχα ripple 12oz (25τεμ.)

Αυτά τα ποτήρια χάρτινα διπλότοιχα ripple 12oz είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, θα σας προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία πόσης καφέ ή ζεστού ροφήματος. Η διπλή τους τοιχώματα προστατεύουν τα χέρια σας από τη θερμότητα και τον καύσωνα, ενώ το στιβαρό τους υλικό τα καθιστά ιδανικά για χρήση και στον δρόμο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 2,00 €

Χάρτινα ποτήρια μονόχρωμα μαύρα 12-14oz 25τεμ

Τα μονόχρωμα μαύρα χάρτινα ποτήρια 14oz είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε περίσταση. Με ποιότητα κατασκευής που εγγυάται την απόλυτη απόλαυση του ροφήματός σας, αυτά τα ποτήρια είναι ο ιδανικός σύμμαχος σε κάθε σας δραστηριότητα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 1,76 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού