Πιάτα μιας χρήσης

Ενεργά φίλτρα

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 200ml 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 200ml 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας χρήση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με την εγγύηση της εταιρίας Alufix, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αγοράζετε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και βολική!
Τιμή 2,24 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 12τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 12τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε το φαγητό σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ιδανικά για κάθε είδους γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 0,80 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 380ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την προηγμένη τεχνολογία της Alufix, αυτά τα μπωλ προσφέρουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον χάρη στη βιοδιασπώμενη τους φύση. Με το συνδυασμό αυτών των χαρακτηριστικών, τα Alufix μπωλ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύμα, και θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 3,21 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,95 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 50τεμ

Πλαστικό μπωλ χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Τιμή 3,21 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ πολυγωνικά 340ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,79 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ πολυγωνικά 340ml 50τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 340ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 50 τεμάχια.

Τιμή 3,19 €

Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ

Τα Alufix βιοδιασπώμενα πιάτα πολυγωνικά 15x15cm 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και πρακτικά. Με το μοντέρνο πολυγωνικό τους σχήμα, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία φαγητού σας με τα Alufix πιάτα!
Τιμή 3,19 €

Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food κυρτά πιάτα με λαβή 10cm 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στο κάθε event! Με το μοναδικό τους design και την ποιότητα της εταιρίας Alufix, θα κάνουν κάθε σας γεύμα μια μοναδική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 2,40 €

Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα 6cm 24τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας finger food με στυλ και ευκολία. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτά τα πιάτα είναι ιδανικά για κάθε είδος εκδήλωσης ή πάρτυ. Με το μοντέρνο τους σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά τους, τα Alufix πλαστικά finger food τετράγωνα πιάτα θα κλέψουν την παράσταση και θα κάνουν κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη.
Τιμή 1,60 €

Alufix πλαστικά finger food τριγωνικά πιάτα 9x7cm 24τεμ

Τα Alufix πλαστικά finger food τριγωνικά πιάτα 9x7cm 24τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας finger food με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό, τα πιάτα Alufix είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση. Με το μοναδικό τους τριγωνικό σχήμα, θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γεύμα σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στυλ σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 1,60 €

Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα μεγάλα 23cm 50τεμ

Τα Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα μεγάλα 23cm 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για το περιβάλλον και την πρακτικότητα σας. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτά τα πιάτα παρέχουν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στα πλαστικά πιάτα. Απολαύστε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση, γνωρίζοντας ότι συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα Ecocare βιοδιασπώμενα πιάτα τώρα και απολαύστε μια πιο βιώσιμη εμπειρία φαγητού!
Τιμή 4,34 €

Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσης 15cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την απλή τους σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση του να μην χρειάζεται να πλένετε πιάτα μετά από κάθε εκδήλωση, καθώς τα Economy πιάτα είναι μιας χρήσης. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Κανονική τιμή 0,37 € Τιμή 0,34 €
  • -0,03 €
  • -0,03 €

Economy πιάτα μιας χρήσεως 23cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσεως 23cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτά τα πιάτα θα κάνουν το σερβίρισμα των φαγητών σας απλό και εύκολο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια άνετη και κομψή εμπειρία στο τραπέζι σας με τα Economy πιάτα μιας χρήσεως 23cm 20τεμ!
Κανονική τιμή 0,71 € Τιμή 0,66 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Lariplast πιάτα πλαστικά επαναχρησιμοποιούμενα νο3 23cm 20τεμ

Τα πλαστικά πιάτα Lariplast είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Με μέγεθος 23cm και επαναχρησιμοποιήσιμο σχεδιασμό νο3, είναι οι πλέον βιώσιμες πιάτα για το περιβάλλον. Ανθεκτικά και πρακτικά, αποτελούν την τέλεια επιλογή για κάθε είδους γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την ποιότητα των Lariplast πιάτων!
Τιμή 2,56 €

Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 16cm 20τεμ

Τα Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 16cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι περιβαλλοντικά φιλικά και προσφέρουν μια πολυτελή εμφάνιση. Με την εγγύηση της εταιρίας Luxbio, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διαφορά στο τραπέζι σας. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,60 €

Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 19,5cm 20τεμ

Τα Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 19,5cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα πιάτα Luxbio είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση στο τραπέζι σας. Με το μοντέρνο τους σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά τους, τα πιάτα Luxbio θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο event σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίσ
Τιμή 0,98 €

Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 23cm 20τεμ

Τα Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 23cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν μια πολυτελή εμφάνιση. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία της εταιρίας Luxbio, αυτά τα πιάτα θα κάνουν κάθε σας γεύμα μία αξέχαστη εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στυλ σας!
Τιμή 1,34 €

Premium πιάτο χάρτινο 23cm 20τεμ

Το Premium πιάτο χάρτινο 23cm 20τεμ της εταιρίας Premium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εκδήλωση! Με υψηλής ποιότητας χαρτί και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτά τα πιάτα θα κάνουν κάθε τραπέζι να λάμψει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τον καθημερινό σας γιορταστικό τραπέζι με τα Premium πιάτα χάρτινα 23cm 20τεμ της εταιρίας Premium!
Τιμή 1,85 €

ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ 10τεμ 16cm

Τα χάρτινα πιάτα 10τεμ 16cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ. Με το μέγεθος τους να είναι 16cm, προσφέρουν αρκετό χώρο για να απολαύσετε το γεύμα σας άνετα. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στιλ και την ποιότητα αυτών των χάρτινων πιάτων.
Τιμή 0,40 €

ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ 10τεμ 19,5cm

Τα χαρτίνα πιάτα 10τεμ 19,5cm είναι η ιδανική λύση για κάθε εκδήλωση και πάρτι! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτά τα πιάτα θα κάνουν τη διακόσμησή σας να ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,55 €

ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ 10τεμ 20,5cm

Τα χαρτίνα πιάτα 10τεμ 20,5cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εκδήλωση! Με μοντέρνο design και ανθεκτικότητα που ξεχωρίζει, θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία για τους φίλους και την οικογένειά σας!
Τιμή 0,56 €

ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ 10τεμ 23cm

Φωτίζουν το τραπέζι σας με τη λάμψη τους και προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας. Τα χαρτίνα πιάτα 10 τεμαχίων 23cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εκδήλωση. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα πιάτα θα κάνουν τη διακόσμησή σας να ξεχωρίζει. Αγοράστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,74 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού