• Doritos πατατάκια bits twisties 33gr
  • Doritos πατατάκια bits twisties 33gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDoritos

Doritos πατατάκια bits twisties 33gr

Doritos Bits Twisties. Νόστιμο αλμυρό snack από τα γνωστά μας Doritos!

7097
5201024153559
0,49 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Long chips από πουρέ πατάτας με τυρί 75gr

Οι Long Chips είναι οι νόστιμες πατατοτσιπς που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συνηθισμένες τσιπς! Με την απαλή γεύση του πουρέ πατάτας και τον πλούσιο τυρί, αυτό το συνδυασμό θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Long Chips σε κάθε διάθεση και ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt της εταιρίας Flos είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με έναν απαλό και διακριτικό τρόπο. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μακράς διαρκείας φρεσκάδα και απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αποκτήστε το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco pink ballet 1,5lt σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Κανονική τιμή 3,47 € Τιμή 3,05 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ

Τα Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ θα σας προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Με ποικίλα χρώματα και ευχάριστα αρώματα, τα Renkli υγρά μαντηλάκια θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για την καθημερινή σας περιποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,70 €

Μοτάκης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Ήλιος χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 12,12 €