• Pringles Pizza 165gr
  • Pringles Pizza 165gr

Pringles Pizza 165gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα PRINGLES ΤΣΙΠΣ στη γεύση PIZZA! Με τον τέλειο συνδυασμό από την τραγανή υφή των τσίπς και τον απολαυστικό γευστικό πλούτο της πίτσας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε αγαπημένο πιτσαρία! Αφεθείτε στη γεύση και απολαύστε την κάθε μοναδική μπουκιά. Αγοράστε τώρα τα PRINGLES ΤΣΙΠΣ σε μέγεθος 165gr και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία!

37446
5053990151035
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Master chef πατατάκια κυματιστά με μπάρμπεκιου 250gr

Οι Master chef πατατάκια κυματιστά με μπάρμπεκιου 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Αφήστε τα να σας ταξιδέψουν με τη μοναδική τους γεύση και τον τραγανό τους χαρακτήρα. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια σας σε κάθε ευκαιρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 2,39 €

Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr

Τα Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr της εταιρίας Ruffles είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νόστιμο σνακ που θα τους ικανοποιήσει αμέσως. Με τη μοναδική γεύση του KFC και την τραγανή υφή των Ruffles, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στη γεύση σας την απόλαυση που της αξίζει!
Τιμή 1,98 €

Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση από άσπρο και μαύρο σουσάμι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Pringles chips original 40gr

Οι Pringles chips original 40gr της εταιρίας Pringles είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που δεν μπορεί να αντισταθεί. Κάθε μπουκιά προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να την ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό σνακ και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση. Αγοράστε τώρα τα Pringles chips original 40gr και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,15 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων με λεβάντα 22μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα Λεβάντα, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 22 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 2,45 €

Maggi ζωμός λαχανικών 132gr

Ζωμός λαχανικών. Στους κύβους MAGGI τα λαχανικά αποξηραίνονται και κλείνονται μέσα σε ένα μικρό κύβο, απελευθερώνοντας όλη τους τη νοστιμιά και τη πλούσια γεύση στο φαγητό.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Τιμή 2,83 €

Endless χαρτοπετσέτες premium μαύρες 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικές για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διαστάσεις 33x33 εκατοστά και 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι κατάλληλες για διάφορες περιστάσεις όπως επίσημα γεύματα, εκδηλώσεις, πάρτι ή ακόμη και για καθημερινή χρήση. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους τις καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε την αγορά σας!
Τιμή 1,40 €

Garden violet χαρτοπετσετα 33x33cm 70 φύλλων

Η Garden violet χαρτοπετσέτα 33x33cm 70 φύλλων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με τη μοναδική της λεπτή υφή και την απαλή αίσθηση, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Απορροφητική, ανθεκτική και με μοναδικό σχεδιασμό, η Garden violet χαρτοπετσέτα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητά της σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 0,62 €