• Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm
  • Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm

Το Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα δώσει μια άριστη εμφάνιση στον χώρο σας. Επιπλέον, η αντοχή του στη χρήση και η εύκολη συντήρησή του το καθιστούν ένα αξιόπιστο προϊόν που θα σας χαρίσει άνεση και πρακτικότητα σε καθημερινή βάση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Tns πατάκι λάστιχο non woven decor μαύρο 40x60cm και να αναβαθμίσετε το
16832
5204558342925
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πατάκι εξώπορτας με λάστιχο 40x60cm

Το TNS πατάκι εξώπορτας με λάστιχο και διαστάσεις 40x60cm είναι ένα πατάκι σχεδιασμένο για να τοποθετείται έξω από την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Τιμή 3,93 €

Πατάκι εισόδου ημικυκλικό μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεωτικό πατάκι εισόδου που προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Η ημικυκλική μοκέτα προσφέρει άνεση και αντοχή, ενώ το αντιολισθητικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Με διαστάσεις 40x60cm και όμορφο σχέδιο κύκνου, αυτό το πατάκι θα κλέψει την προσοχή και θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,44 €

Sidirela πατάκι εισόδου μοκέτα με αντιολισθητικό υπόστρωμα κύκνος 40x60cm

Ανανεώστε την είσοδό σας με το μοναδικό πατάκι εισόδου Sidirela με αντιολισθητικό υπόστρωμα και όμορφο σχέδιο κύκνος. Αποκτήστε το τώρα σε διάσταση 40x60cm και κάντε την είσοδό σας ακόμη πιο εντυπωσιακή!
Τιμή 2,44 €

Χαλάκι πυραμίδα 50x80cm

Το χαλάκι πυραμίδα 50x80cm είναι ένα μοναδικό και στιλάτο προϊόν που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο!
Τιμή 4,12 €

Sidirela πατάκι εισόδου αντιολισθητικό μαύρο 40x60cm

Το Sidirela πατάκι εισόδου είναι ένα αντιολισθητικό μαύρο πατάκι διαστάσεων 40x60cm που θα σας προσφέρει ασφάλεια και στυλ στην είσοδό σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Sidirela, αυτό το πατάκι είναι ιδανικό για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που συνδυάζει πρακτικότητα και στυλ.
Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και τραγανότητας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του μπάρμπεκιου χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €

Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 20x33,5gr

Οι Halls καραμέλες extra strong χωρίς ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική αναπνοή. Με την έντονη γεύση τους και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρουν, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να σας δώσει την αίσθηση της ανακούφισης και της ενέργειας που χρειάζεστε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάρετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει!
Τιμή 13,82 €

Tns βάση ξύλινη για κατσαρόλες eym-019

Η βάση ξύλινη για κατσαρόλες Tns eym-019 προσφέρει μια σταθερή και ασφαλή βάση για τις κατσαρόλες σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτή η βάση προστατεύει τις επιφάνειες της κουζίνας σας από γρατζουνιές και φθορές. Επιπλέον, η φυσική υφή του ξύλου προσδίδει μια ζεστασιά και φυσική αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη βάση ξύλινη για κατσαρόλες Tns eym-019 τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας!
Τιμή 1,07 €

DeLux χλώριο 2lt

Καθαριστικό υγρό χλωρίου της εταιρείας Delux, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,99 €